На вулицях Виноградова скоро з’явиться патрульна поліція

9
5

І не тільки міста, а й усього Виноградівського району.

Про це повідомив після проведеної робочої зустрічі з начальником відділу кадрового забезпечення Управління патрульної поліції в

Закарпатській області Андрієм Даскалюком, голова Виноградівської РДА Михайло Русанюк.

З його слів, на зустрічі було обговорено перспективу територіального обслуговування патрульною поліцією Виноградівського району.

Ми також обговорили можливості проведення роботи серед студентської молоді району з питань можливого працевлаштування в патрульній поліції Виноградівщини, - відзначив голова РДА.

Читайте також: На Виноградівщині згорів Mercedes Spinter.

 

Коментарі

О
Олексій

Вони і в Мукачеві не справляються, терпіли, понабирали дітваків. Набирайте профі з яйцями! Останній випадок із водієм яки бив по їхній машині тому приклад. Поліція імпотентна.

В
Варишський

В поліцію треба набирати проффі.Таикх я бувший Беркут.Здорових підготовлених фізично.Аби при одному виду поіцейського посралибіся бандюгани.А що ми маемо.Дітвора.Худенькі слабі.Крутять пятеро одного пяного алкаша як піонери.Селфіки оним словом.

ДП
до продавця

Ти дєбіле, "зодіак" і є охорона від мвс, маеш інтернет та провір, а пак умничай!

Ф
Федя

Та хоть би Мукачево забезпечили патрульними, а не у Виноградово лізли. В Мукачеві патрульного вдень з огнем не найдеш. Злодії у білий день квартири грабл*ть. Пацанва малолітня по районам пиво п'є, нарушає громадсткий спокій. А їм Виноградово треба.

П
Продавець

А нашо вам та полиція, то очкожими, ви бачите як робить охорона зодиак мукачево на щодня, там з наркоманами не розмовляють, ху@рять нараз.

Читайте також