На виборах Богданського голови кандидат від Єдиного Центру посів ІІ місце

10
1

20 червня в трьох населених пунктах Закарпаття відбулися позачергові місцеві вибори. Серед семи кандидатів на посаду Нижньоворітського сільського голови переміг Михайло Рябінчак, за нього проголосувало 36 відсотків виборців. Іншому кандидату від Єдиного Центру на виборах Богданського сільського голови Тетяні Сіваковій для того, щоб стати лідером перегонів не вистачило буквально 28 голосів.

На посаду очільника с. Богдан Рахівського району в неділю 20 червня претендувало восьмеро кандидатів. Голосування відбувалося на двох дільницях, всього до списку виборців було включено трохи більше 3 тисяч місцевих мешканців. Своїм правом обирати владу впродовж дня скористалося майже півтори тисячі з них – за уточненими даними явка виборців склала 48,64%.

Перегони за посаду сільського голови в Богдані були непростими, адже кожен з кандидатів розраховував на власну перемогу. Єдиний Центр представляла справжня секретар сільської ради Тетяна Сівакова. Їй добре відомі проблеми рідного населеного пункту, бо останнім часом саме вона виконувала обов’язки сільського голови. Тому йшла на вибори з конкретною і зваженою програмою дій.

У нелегкій передвиборній боротьбі єдиноцентристка здобула підтримку 25 відсотків виборців, поступившись переможцю перегонів менше ніж на два відсотки. За Тетяну Сівакову проголосувало 367 жителів села. Отже, люди дослухалися до її аргументів, повірили в щире бажання нашого кандидата зробити Богдан населеним пунктом європейського зразка. І голоси чверті виборців зайве тому підтвердження.

Коментарі

N
nezajem

jaka skoda ale ce lus dlja dobra ljudej bo vona sopljacka jaka za hrosi prodast i mamy ridny jak xotila z bandurom vkrastu zemlju cyzy ce znaje cile selo

Читайте також