На в’їзд в Україну в межах Закарпаття – шалені черги (ФОТО, ВІДЕО)

10
11

Люди стоять від 3 до 7 годин, і подібна ситуація спостерігається на всіх КПП, у першу чергу на кордоні з Словаччиною та Угорщиною.

Про шалені черги інформують як звичайні користувачі в соціальних мережах, які намагаються перетнути кордон, так і працівники митних та прикордонних служб України та країн-сусідів.

На жаль, ця ситуація є типовою для цього періоду, і зазвичай вона триває до перших днів січня, а тоді змінюється діаметрально – кількагодинні черги утворюються на виїзд із України.

Репортаж про ситуацію на українсько-словацькому кордоні

Коментарі

Е
Едік

Но незнаю тепер пройшов лужанку за пів години

Щ
Щирий

Які галичиани патріоти,видно на прикладі Львівського смитника.Своє сміття та мусор по вій Україні возили по ночах. За Україну в день переживали, а по ночах вперед

ДП
для Патріот

Ты не шутишь?) Нашел "деятеля". Та Ляшко еще ТА гнида. Эта продажная сyкa болтает одно, а творит противоположное. Вот полюбуйся на своего любимца https://youtu.be/y9h_j33EQWs

ДП
дед Панас

ЦІМБОР 24.12.2017 12:26 А ,може їх зразу того , за грати ,як злісних неплатників ??? А ни пішли би ви обоє Толік і Панасик далеко ,далеко на Х...й. ------------------------------------ Смеёшься?))) Вся Украина уже давно ТАМ!

П
Патріот

Підримую вимоги сплати податків. Треба бути патріотом України, пройнятисі її проблемами і внести свою долю коштами, а не болтати і дурницю писати. Ще пропоную зробити з них очиридь і почергово направляти на Донбас. Хто Вітчизну боронити ме? Одні галечане цього не витримають. З Ляшком також правильно, його направити на кордон хоч на місяць і кожного митника раком.... . Бо у ВР вшитких уже передримбав , на 95 кварталі казали що він великий любитель таким образом... .

Ц
ЦІМБОР

А ,може їх зразу того , за грати ,як злісних неплатників ??? А ни пішли би ви обоє Толік і Панасик далеко ,далеко на Х...й.

А
Анатолий

Оподатковувати заробітчан треба, Щоб там і залишалися,нічого вештатися .

ДП
дед Панас

Подняв экономику чужих стран и срубив бабла можно и на нищую Родину вернуться, чтобы попраздновать. А потом можно и обратно гнуть спину на чужбине. А ты, Украина, зарастай бурьянами! Ведь у местных хата скраю, аккурат возле ЕС )

ДК
До Кашір

Одна поправка - більшість псів порядніші, ніж ці паскуди

К
Кашір

Треба на кожного українського митника покласти Ляшка. І черга пропаде за день. А то вони з свого народу знущаються. ПСИ!!!

Б
баламут...

.....Тука ,котрий замміністра по переселенцям, побачив в цьому тихий сеператизм на Закарпатті.Людям після чекання такого , усе фігпо,і Тука теж

Читайте також