На в'їзді в Мукачево планують встановити знак, який розкаже про місто

9
42

Таке завдання отримали архітектори від мера міста Мукачева.

Як зазначають Управлінні комунальної власності та архітектури МВК, це має бути знак, який розміщуватиметься на в'їзді в місто на якому розміщуються основні відомості, дати утворення населеного пункту, герб, карта і будь-яка інша інформаційна довідка.

"В’їзний знак – своєрідна невелика візитна картка міста, Він каже про саме місто, його красу, чистоту і порядок. Ескізні пропозиції мають передбачати заходи щодо візуального сприйняття знаку в нічний час. В’їзний знак рекомендується виконувати з довговічних матеріалів (бронза, граніт, природні камені тощо). У виконання скульптурної композиції перевага надається граніту, природному каменю, як довговічному матеріалу", - йдеться у повідомленні.

Управління запрошує долучитися всіх бажаючих до творчого процесу. Всі ескізні пропозиції розглядатимуться фахівцями архітектурно-містобудівної ради. Переможця буде визначено на конкурсній основі.

Коментарі

В
Вася

Тома абсолютно права, якщо таке щось задумали- робити з розумом- заїзд, парковка, може якась дешева перекусочна, карта інфа і всяка цікава реклама вже там і білборд. Але не просто знак який треба на ходу читати... там и так такий заїзд дебільний...Хто перший раз їде попробуй ся урозуміти. Невже колько нормальноє не можна там організувати?

В
Василь

Пропоную поставити такий знак. стоїть вівчарі у образі очільника міста і його няня напис "ісе моє Мукачево дєтка" а під ним купа баранів, і теж напис "а це наші виборці і раби".

О
О

Правдоруб Вы правы туристы после, ДТП в этом месте, и без Въезного знака,надолго запомнят Наш город,спорим,эту тему снимут с сайта

О
О

Катя Баксів,БЛЕСТЯЩЕ написала-давно так не смеялся,срочно главврачем в верховную раду-работы много намечается

О
О

"В’їзний знак – своєрідна невелика візитна картка міста, Він каже про саме місто, його красу, чистоту і порядок...Давайте туристам повтираем,а то горожане уже не верят,да и мэрии некуда деньги девать

Я
Ярослав

а європейську зупиночку треба з того боку бо там дальше дуже загружено

Я
Ярослав

про мера я мукачівцьови шо ниже василю а гуси лишка спиндила мушу в охотнічий колектив попроситися тай дураком ня обзивавуть може будуть боятися

Я
Ярослав

райончик прикольний приснився но з чогось треба начинати а чомуби не із зупиночки перед старим містом там ітак стати нігде

В
Василь

При чому тут мер ,коли ти дурак.І обговорюється тут ідіотська пропозиція ,а не твоя риба .Іди роби то ,що вмієш найкраще, паси гуси.

Г
Голесо

Все прально описано в статі...старий знак страшнинький,я за новий!!!(може радугу з бетона,як у ОАЄ...)над новим авто-баном!На полях коло знака,новий мікро-район построіти))у мене сон бов,шо там стоять сто-єтажні дома...до Ракошина,под земльов метро гуляє,гіпер-луп пролітає,техно-парки з інвистіціями з усього світа,туристів море у замок і новий зоопарк,ВУЗи,школи з передовим викладанням,банки,кіностудіі,лікарні які обслужує сан-авіація,там жили добрі-порядочні-багаті люди...!но потом,я проснувся...кілько годин ко знає?!)місного не києва...

Я
Ярослав

а василь точно десь із тернополя бо славцю у мукачеві не говорять. та надодачу ще й учитель . а я тупий люблю даремно витрачати час покосити дітям спорт майданчик зробити ставочок, рибку у латорицю красиву запустити і я не один. а ви учені жабодави на такоє часу намаєте бо треба когось обосрати. МОЯ ВЕЛИКА СІМЯ ГОРДИТЬСЯ НАШИМ МЕРОМ .

В
Василь

00:03 слухай ти дурачок ,перш ніж ляпати тут свою херню ,спробуй прочитати статтю і зрозуміти ,що там пропонують ,а вже потім пиши.Недаром Закарпаття займає в Україні останнє місце по рівню освіти.Елементарний текст не здатні зрозуміти.

В
Василь

Славцю,ти настільки тупий ,що тебе чомусь учити це даремно витрачати час.Ти тексту з трьох речень не зумів зрозуміти. Але писок свій відкриваєш і щось варнякаєш.

Centurion к василь и правдоруб!

Вы, господа, сказочные ничтожества! Это вас, видетели зацепило, какой резонанс!!! Больше в городе ничего и не делается!!?? Чегож вы крысы так не активничаете когда парки открываются, садики, велодорожки, улицы делаются, водоканалы, туда ж чудовищное количество средств требуется, Ранее ничего подобного не наблюдалось! А вам ведь вот какого комара процедить надо! ПОЗОР!!!!!!!!!

Я
Ярослав

мукачівець майже дуже жабодав страшні люди. а ти василю НЕМОЖЕШ НИКОМУ НИЧ ПОЯСНИТИ ЗАТО ТАКА ЗЛОСТЬ І НЕДОВІРА. роби шось доброє та попустить

В
Василь

1 ,мовчи дурню.

В
Василь

А така людина Славцю ,як ти навряд чи здатна щось зрозуміти.Тому і пояснювати не має бажання.

М
мукачівець

мер-нанюханий тупий мершак..

1
1

Василю, іди собі за перевал, кидь ти ещё ще не там

Я
Ярослав

а самі ви пане василю з однодумцем шось красивого і цікавого для людей хоч пробували зробити? чи просто вам подобається критикувати. без образ просто цікаво бо таких критиків котрі ні собі ні другим дох-я кругом.

В
Василь

Не радій,дурнів значно більше ,а їх легко обманути.Пам'ятаєш фільм про Буратіно ,там є такі слова :" на дурака не нужен нож ,ему немножко подпоёш и делай с ним что хош." Ось їм і розкажуть ,який потрібний для міста цей знак ,як він прославить Мукачево на весь світ.І зліплять якесь чудо за купу грошей.

П
Правдоруб

Читаю коменти, та із задоволенням відчуваю, що народ все ж таки не надуриш!!! НЕВЖЕ ця міська влада настільки поhуїстично відноситься до думки людей??? Чи головне на цей білборд БАБЛО СПИСАТИ з міського бюджету а різницю в кишеню???

В
Василь

Дурні не мають куда витратити гроші.Вже напевно в Мукачево всі дороги і тротуари відремонтован?

Я
Ярослав

і доречі Тарас із замка з такими матеріалами лутший моглиб архітектори і його думку учути.

Я
Ярослав

я так зрозумів що перед таким знаком обовязково потрібно зробити якиїсь зїзд та зупинку на хвилинку . пару рекламних знаків попереду бо занадто багато інформації. судячи по запропонованим матеріалам знак буде такий шо і місні стануть побзерати

В
Вооотл

Поправка ,- дорога мiжнародного значення i реклама !!

В
Вооотл

Карта мiста на дорозi державного значення на якiй кожний тиждень трапляеться ДТП iz фатальными наслiдками !!! Ви зовсiм там подурiли !???? Катя, чому в школу не ходила ?

В
Василь

Ярославцю ,я думаю вам з катериною є про ,що поговорити.

Я
Ярослав

а каті і василі обміняйтеся номерами пообщайтеся бо ви пара

Я
Ярослав

велику карту із напрямками та орієнтирами які розкажуть про місто. Макет для нашого села я вже давно зробив бо такі як пожарники або швидка навігації не мають.

КБ
Катя Баксів

Василю, я як читаю ваші коментарі, то в мене кров іде з очей. А хто ви пажизні?

В
Василь

При владі надто багато таких тупих людей ,як катя баксів.Вони думають ,що дорога це місце для тупої реклами.

П
Правдоруб

ЗРІВНЯЙТЕ наhер ту клумбу на колі бо за тих кущів та дерев НІЧОГО не видно коли виїжджаєш на трасу або звертаєш з неї на Берегово!!! ВСЮДИ роблять МАКСИМУМ ОБЗОРУ для водія, а у нас все через сраку, навпаки щоби водій ніhера НЕ БАЧИВ. Від цього й ПОСТІЙНІ аварії на цьому клятому колі!!!

В
Василь

druh,поясни це тупій корові ,каті баксів.

D
druh

Tak ze cila Europa znimae bilbordy a reklamy aby bolo mense avarij a my jak use naoborot.

Г
Гість

Ліпше кільце на в'їзді, чим знак

КБ
Катя Баксів

Василю, як не було інтернету, то тільки рідні знали, що ви впали головою і здуріли. А тепер ми усі знаємо, що у вас у голові шпак.

Е
Евробляха

Прямо в точку.

М
Меру

Пане Андрий краще зробити площу перед ж/д вокзалом Бо там люди ноги ламають.ця площа и есть основна визит ивка миста

С
серб

Это не смешно.

Т
Тома

Тоді треба там парковку робити для машин. Якшо люди захочуть прочитати історію міста

І
Імя

перефарбуйте напис Мукачево в червоний колір)

Читайте також