На в'їзді в Мукачево величезні затори (ФОТО, ВІДЕО)

10
8

Через ремонт дороги автівки стоять в заторах від вулиці Автомобілістів, аж до центру.

Як повідомляє спецкор Mukachevo.net в затори поглинули вулиці Автомобілістів, Ужгородська, Ілони Зріні, Чехова, Валенберга, Берегівська.

>В чергах водії вистоюють понад півгодини. Подекуди автівки вже вистроїлись в 4 ряди.



Коментарі

О
Олег

На кольце ул. И.Зрини сейчас ложат асфальт, прямо на мокрый после ночного дождя. Опять пробки со всех четырех сторон.

О
Оксана

А чи зроблять нормальне кільце перед постом ДАЇ чи дальше буде такий жах

П
Правда

Богдаренко казав, що за ліві ремонти бюджет платити не буде, подивимось...

V
vadim

Таке враження,що грандіозний ремонт влаштували.Багато техніки нагнали .Одну яку залатали. Шоу для лохів влаштували. Не дивно чому звідси нормальні люди втікають.

П
правда

Влада тут ні при чому.Відповідати треба автодорівцям. Начальник облавтодору не на своему місті. Похабщина кругом. Дорога Чинадіево- Мукачево зараз е "зразком шедеврального мистецтва" автодорівців! Треба,нарешті, наказувати за таке!!!

Л
Ліваки

Осінню пару днів роблять сумнівні латки на трасі перед Ракошином, якість робіт нульова, лиш гроші списують, зато трасу перекривають на години, пробки страшні і то тоже фірма Тбц, якість у них некудишня, зробили дорогу обізну, а зараз долбають люки і піднімають іх на 5 см перед берегівським мостом, створюють аварійні ситуаціі. Інтересно, якість ремонту траси Киів-Чоп в районі Ракошино Бондаренко бачив??? Тут тупе освоєння коштів, а ремонт на пару місяців. Браво новій владі !

В
Віка

Роберт . Нам далеко до Європи

Р
Роберт

Бо ті дибіли із Т Б Ц начали класти 2 слой асфальа у паланку у 5 годин у час пік коли май більш машин їде.зато тепер коли нема машин той дорожників ниє.таке враження що назло. У Європі роблять уночі дороги коли нема машин а у нас у час пік.

Читайте також