На в'їзді в Мукачево зіткнулися 2 Skoda (ФОТО)

16
30

Аварія трапилася сьогодні, на трасі Київ-Чоп, поблизу поста ДАІ.

Саме зараз на місці працюють правоохоронці та патрульна поліція, прибуло і пожежне авто. Причина аварії поки не відома.

Нагадаємо, сьогодні зранку в Рахові водій на мікроавтобусі вилетів у річку, а вчора у сусідній Словаччині автобус з українцями потрапив у ДТП. У ньому травмувалося 7 людей.

Коментарі

K
kritik

Най модратор і далі удаляє моЇ коменти но на других сайтах не удалиш.

K
kritik

do kritik 24.12.2017 20.48 Ху*ню ти пишеш вафел копчений

K
kritik

Шо модератор і далі удаляє повідомлення про кругові рухи на головній трасі і то не треба міськраді? Ганьба мукачеву.нет

Ч
чікош

Хайби уже і даі перейшло на євробляхи)))

ЯТ
Якось так

Чому лікарем або космонавтом будь хто не може стати, а права роздають всім підряд? Якшо ти тормоз або просто уй*бок по житті, то на дорозі будеш поводитися так само. Пропздона нашим людям треба давати, незалежно від статусу в суспільстві. Неважно на чому ти на Москвичу чи на Майбаху, поводишся як ур*д - пзд*й пішки

Ю
ю

чесно кажучи, олігархи не так хочуть заробити на машинах, як сотнями тисяч людей прив'язати до митниці. І поки він спить, хлопи мають вставати зранку, чи уночі і йти у чергу. Тобто їм уже не гроші треба, а принизити людей, відірвати їх від дружин, дітей, щоб з температурою, без крупного ремонта (його за 5-ть днів не зробиш) "німі на панщину ішли". А заодно щоб був бардак, який при потребі використають політикани.

М
Мукачівець

Точка сидения определяет точку зрения. Люди у который чуть больше денег чем у других, с презрением относятся к оппонентам.

ДП
До Петра

Наконец то хоть один достойный умного человека комент! Респект! Остальные же - быдло пишет про быдло...

B
boss

Народ не бидло. Бидло на дорогах, бо їх занадто багато. На дорогах діє закон товпи або юрби.Один недолік,ці дороги не розраховані на велику кількість машин. Товпа усе потрощить,роздавить і переб,є..А ціни на машини регулюють кількість.

S
sos

Народ наш бидло.И пофик на ярких номерах бидло возиться ,а машина з салона не родить бидло людиною.

ДЧ
до чікош

У тебе на ЦИГАНСЬКИХ біціглях є номера?

П
Петро

Багато людей плутають причину і наслідок, часто умисно виходячи зі своїх корисливих мотивів. Євробляхи це не причина, євробляхи - це наслідок. Наслідок експлуататорської державної політики у сфері обігу транспортних засобів, і намагання олігархів через закони всіх поставити раком аби платили. От люди і знайшли дірку яку олігархи не можуть заткнути, бо це частина ратифікованого міжнародного законодовства яка не в їх владі. І вирішити проблему євроблях можна просто усунувши причину - прибравши мито, ПДВ, пенсійний та інше на віз автомобілів. Після цього євробляхи дуже швидко зникнуть як клас.

ДK
до kritik

Світлофор на трасі міжнародного значення - дуже оригінально. Я обома руками за коло.

Ч
чікош

Люди на ЦИГАНСЬКИХ номерах неповажають ні себе ні кого-тож заборонити циганські номера,у нас на Закарпатті,бо всі блатують на циганських номерах і їм нич нема за то а на Українських номерах машини - даїшники охуї.......и,тож євроБляхи на свалку,звітки вони і прийшли

D2
do 20.48

написати звернення в облавтодор шо міськрада або райрада цей участок бере на власний баланс для забеспечення дорожнього руху.ШОБ ЗМЕНШИТИ АВАРІЙНУ СИТУАЦІЮ.Атже закони приймають по зниженню швидкості із 60...на 50 підвищення штрафів а за дороги за проблепні перехрестя нікому до діла.Ви ж водії самі бачите по трасі скільки водіїв шини викидують.Хочу відмітити і пояснити деяким як дітям чому я маю купувати тут ауді за 12000уо а в словакії 3.500 у нас шо зарплата вища ніж у европі.Зате і задніх пасимо за таких як той шо 13000 дав за машину а у словакії така 4000 жаба давить шо переплатив.

МЗ
Марко з поло!!!

Прийди здачу забери, там зас 800 грн, протреш колеса ще +300 дістанеш!!!

М
Мукачівець

до Марко поло 24.12.2017 21:34 Повністю підтримую Вас, бо з салону не можливо собі купити тачку.

Л
Лоці

Тоті машини по нашо му ся звуть ЖЕБРАЧКИ))))))!!!!!!! Київські журналюги не поймуть .

DK
Do Kritik

Це дорога державного значення,і за неї відповідає УКРАВТОДОР З ОБЛАВТОДОРОМ,ху...ню пишеш

С
спостеригач

причому тут номера,не номер сидить за рулем..а людина ...а вот який вин водий то вже лише вин знае...але ще е пишоходи яки видять зебру то становяться зомби и тупо не дивяться не на право не на ливо а перебигають ...то не реально затормозити и проявити реакцию....главное бути уважним ...можи ти супер водий але ти не один на дороге...

Х
ххх

Што, кіть я типирь їжу "ЄВРОБЛЯХАХ" та хоете повісти шо я дибіл?

K
kritik

Цей виїзд біля поста ДаЇ і виїзд на трасу з вул. Дзержинського є дуже небезпечні. Дві неділі тому збили пішохода на пішоходному. А тиждень тому ввечері переходили люди, та машина по тормозах, чуть не позбивала людей на пішоходному. Невже місцева влада ніяк не може зробити ці перехрестя круговими або встановити світлофор? Правильно , ліпше зробити кругове на Дзержинського і зробити дорогу з Росвигова до Епіцентра з Сільверлендом. Це ж саме головне. А то, шо люди кожен день плюються, коли виїзжають на це перехрестя, то це нікому не цікаво.

Ц
ЦІМБОР

слово "євробляхи" придумали понтарі (пальцовеєрники ) , котрі ФСЬО знавуть .Підсунули автобаригам , тоті скинули проплаченим журналюгам , оті рознесли по ЗМІ , а малодумаючий народ і підхопив исе тіпа пантовоє слово . И наверся на людий котрі по разним прчинам , в більшості просто ни годни купити собі в автосалоні машину , наверлися з усякими обзиваннями , хоснуючи йсе слово "євробляхи " самі ни розуміючи як ся палять . Што такоє "євробляхи "??? исе што машина ни з такого металу вчинена ? а вможе номера в ниї з гіпсокартону ???

А
Аксіома

Більше машин, то більше аварій. Дороги Закарпаття розраховані крім машин европєйської ригистрации, ще і на пригнані машини африканської ригистрации. Нас на дорогах багато..евробах...і поки Держава ослаблена...нас евробах не подоляти

М
Мукачівець

Євробляхи, євробляхи...Добре, Віктор, що їздиш не за 1 тисячу... Але дійсно бики, які купують таку шкоду за 4000, ведуть себе зазвичай як боги... У нас купив би Калину і не вийо...вався. А так - думає шо Він Дізель, водь Дункан Маклауд даякий... Нема у нас культури. Я думаю із 10 000 мають починатися у нас нормальні машини (не важливо на яких номерах), щоби їх могли собі дозволити купувати більш-менш адекватні люди, які не будуть корчити із себе богів за кермом, і мають хоч трошки відповідальності перед суспільством, і собою врешті-решт... А так купив за 2-3 штуки, розбив у хлам, людей подавив, і бігом через поле...

Ш
Штефан

Сись перекресток треба зробити кольцом, бо там дуже тяжко виїжджати

В
Віктор

От не розумію я. Яка разниця які номера ? Чоловік кіть дибіл то пофіг в якому він костюмі. Чому дискримінація? Я сам маю машину куплену в чехів не за 1 тисячу. І Шо я тепер по висновкам « вуйків» тоже не адекват ?

:
:)

Для обох водил нижніх. Ви обоє катаєтеся на «Бентлі» з укрреєстрацією? Чи 10-ти річна «Шкода» не виграє в порівнянні з 20-ти річним «жигулем» з укрномерами? Чи в ДТП попадають тільки а/м з іноземною реєєстрацією? Лежите,два лопухи, на дивані і пишете всяку фігню.

В
водило2

На євробляхах їздять одні голодранці, які найшли 200 у.о. купити права та назичили по 500-1000 доллярів у родичів на євробляхи, а тепер НЕ ЗНАЮЧИ ПРАВИЛ ганяють ко, як хочє по дорогам області. Якби ДФС взялася РЕАЛЬНО перевірити законність перебування на території України цих цурбаків, то майже 80% з них вже просрочили терміни перербування, та НЕЗАКОННО їздять по дорогам держави. Всіх цих хитропопих на лівих" авто треба ТОТАЛЬНО перевіряти та вилучати ці єврожилізяки і под пресс.

В
Водило

Більше машин, більше аварій Не було б евробахи, друга Чкода просто проїхала. Усі чамори та кікімори шо ходили пішки, тепер на дорогах.

Читайте також