На в’їзді в Україну з боку Словаччини кілометрові черги. Люди стоять по 8 годин (ВІДЕО)

13
8

Саме зараз на КПП "Ужгород - В.Нємецьке" з боку Словаччини зібралась величезна черга з легкових та вантажних автомобілів.

Як розповідає кореспондент з місця події, черга розтягнулася на кілька кілометрів. При такій кількості автівок людям доводиться стояти по 4-8 годин аби перетнути кордон в Україну. 

Певно, така черга виникла через великий наплив людей, які повертаються в Україну на свята. Наразі Мukachevo.net чекає офіційну відповідь про черги від прикордонників.

Переконайтесь яка черга, переглянувши відео нижче:

Коментарі

С
Сященник

Може пак паску на границі будеме сятити?

С
свату

Сват +++++++!!

С
Сват

Не треба було на майдані скакати,і курс був би максимум 12,і газ дешевий і робота дома,а тепер нехер жалітися Жити по новому!!!!!

П
правда

то заробітчани везуть євро нашим злодіям - керівникам, які на пару тижнів знизили ціну валюти, щоб вдало скупити її, а може, то перші наслідки тіпа безвізового режиму. Ой дурять наших людей, як малих дітей, чи є всьому цьому хаусу межа ???

Л
лоци

а я думав што они сюди рвуться гиби словаки а то наоборот

Б
буба

истинна правда...айбо того сьте хотили,хлопци...

І
Ігнац

Скоро вообще тижнями будуть стояти щоб пересікти знов усі ярки за---ть

У
українець

Це дякуючи нашому гаранту пороху, який зробив українцям жити по-новому. Люди змушені їхати за кордон на заробітки, щоб якось вижити. Пару жидо-олігархів, які прийшли до влади на крові простих людей, зробили з України колонію рабів, які цинічно брешуть,дальше вбивають українців і безмежно крадуть!!!

Читайте також