На вихідних в Мукачеві відбулась весільна виставка "My Wedding Day" (ФОТО)

14
14

28 лютого та 1 березня на закарпатців чекало непересічне весільне дійство. Вперше в області відбулась справжня весільна виставка, в якій взяли участь найяскравіші представники весільної індустрії нашого краю та Західної України.

Тут майбутні молодята і всі ті, хто цікавиться цією темою могли знайти поради щодо безлічі нюансів, що стосуються організації та проведення весілля. На гостей чекали покази весільних суконь, майстер-класи із зачісок та макіяжу, представлення останніх тенденцій весільного декору та флористики, фотосесії, дегустації солодощів, насичена шоу-програма з подарунками.

Родзинкою свята став розіграш сертифікату на 200 тисяч гривень на проведення весілля від організатора виставки «Майстерні свят». Його отримала молода пара Христина та Тарас, які вже в передчутті свого майбутнього весілля. «Спасибі Майстерні Свят! Ви довели, що мрії реальні и здійсненні!», - сказали майбутні молодята.

За словами самих організаторів, все пройшло як і планувалось, без найменших похибок в організації. «Я і команда задоволені проведеною нами роботою. Протягом цих двох днів все йшло чітко за спланованим графіком, з якого ми не збились навіть на 10 хвилин», - коментує головний організатор заходу Наталія Янцо. Керівник «Майстерні свят» додає, що поки висновки робити зарано, але багато тих, хто виставляли свої товари та послуги, а також люди, які відвідали виставку залишились задоволеними: «Багато людей схиляються до думки, що на Закарпатті такого заходу не вистачало. Більшість з них були в приємному шоці від того, що побачили».

За попередніми підрахунками, двохденну виставку відвідало близько тисячі людей.

Весільна виставка була проектом не прибутковим, а всі отримані від продажу квитків кошти організатори направлять на підтримку армії.

Поки про виручену суму казати не беруться, а підрахунок коштів із сейфів, що наразі залишаються не відкритими, довірять головним закарпатським волонтерам Наталії Зотовій та Галині Ярцевій.

Мукачево.net, Фото - Сергій Денисенко

Коментарі

O
Ola

Прочитала коментарі, написала звертання до всіх невдоволених, заздрісних і величезних псевдо-патріотів, бо судячи з деяких коментарів, дехто пише відразу з зони ато. Перечитала ,а потім подумала "та ну вас!". Захід пройшов на високому рівні, аналогів по рівню організації в Закарпатській області цій події немає - достатньо відвідати який-небудь наш фестиваль, ярмарок або турєвроцентр і т.д. щоб це зрозуміти. У Янцо і її команди немає на сьогодні конкурентів. Можете любити чи не любити їх, вони можуть подобатись Вам чи не подобатись, але вони перші.

В
ВАСИЛИНА

Побільше би таких заходів було, бо уже всі подуріли з політикою та долларами. Кожен вибирає що йому потрібно. А краса та гарний настій ще нікому не завадили.

М
майстерня

Наташа, не мерегуйся так! Їх жаба давить, бо весілля на шару не виграли! Коли наступне свято буде?

ДГ
до гость

самопіар полягає в тому, що молодята мають змогу заощадити чималу суму грошей на весіллі. Одна майбутня сім'я отримує бескоштовне весілля, друга пара отримала знижку в 50 відсотків. Це поганий піар? ганебний вчинок? В чому полягає самозакоханість? у тому, що люди знають свою справу і хочуть поспілкуватися з потенційними клієнтами та поділитися досвідом? Такі акції завжди актуальні, оскільки одружуються завжди-життя триває.

Г
гость

був. дивися. гарно, але не на часі ця акція. суто самопіар в себе закоханих.

ДТ
до таманди

ще скажіть, що через учасників заходу в країні криза... Люди роблять те, що вміють. Не вважаю злочином те, що люди організували власноруч такий чудовий і масштабний захід, встановивши ціну на білет всього лише 20 грн... У нас в місті не так часто бувають такі дійства. Цікаво сходити хоча б для саморозвитку, познайомитися з новими людьми. Ні, пересічному мешканцю міста краще гадити в коментах.

ВТ
весільний таманда

І були найцінніші поради від ГУРУ усього закарпатського весільного бізнесу, неперевершеної і самозакоханої Наталії Янцо: "Шановні молодята та їх батьки! Збирате долари!!! І несіть їх до нас!" Цей захід реально був понтами та показухою, бо більшості українців тепер не до весілль! Жерти скоро не буде за що купити!

.
.

Скоро не буде за кого заміж виходити

ДМ
до мєсний

"мєсний", ото ти так хоч служити, аж за компом дупу відсиджуєш... сиділи би краще та не базікали попусту.... Виставка була цікава не лише для молодят але й для всіх, кого цікавить щось більше, аніж дурна політика та п'яні балачки на святі вина...

ДП
до попередніх

я так зрозуміла що ви з тих злих і недовольних своїм життям людей,які постійно ниють і яким всьо погано. Виставка була класна і весела, в той час як ви дома коло телевізора сиділи

K
Kskssksk

Херня повна

М
мєсний

Чого воєнкома не запрсили? Тих всих клоунів на ато добре було б забрати...

Д
друг

Підтримую базіліо дворняги зібралися і мамині дочки і синочки

Б
Базіліо

Дійство має назву: розведи лоха і його батьків на бабло.

Читайте також