На вихідних закарпатський Автомайдан блокуватиме роботу "Епіцентру" у Мукачеві

8
9

Загальний збір у суботу о 13.00 біля мукачівського Епіцентру.

Нагадаємо, минулих вихідних відбувся міні-пікет Епіцетру, що в Ужгороді. Цього ж тижня активісти вирішили пікетувати наступний заклад регіоналів.

Для ужгородських Автомайданівців збір об 11.00 біля Стадіону Авангард.  

Коментарі

В
Вася

Слава Богу, вже нові нові олігархі газдують. Да здравствуют оффшорные президенты!

Т
Толік

Спеціально для Читача. Поки Читач їздить в Угорщину за товаром доти економіка буде в д..пі! Нехай Читач відкриє кіоск з будівельними матеріалами, заплатить податок і продає за дешевими цінами. Я особисто прийду і куплю в нього товар. Честь Вам і хвала тоті, а поки Епіцентр краще що є в Муаачево.

Ч
Читач

Добрий вечір. Я підтримую масу людей яка хоче блокувати ЕПІЦЕНТР К, я сам піду на цей страйк, якщо чесно сказати то Епіцентр це є велика мережа гіпермаркетів України яка в одночас дурить людей великими цінами або на кількості товару або на якості ну і в друге люди обзернітся навколо вас держава на коліна кладе а ви її захищаєте та ми на Закарпатті їздимо до Угорщини або до Словаччини за покупками і в них дешевше все набагото і вони краще живуть ніж ми. Чесно скажучи я би покинув цю країну, но тримає мене тут сім я і мій рід.

М
мукачівець

Якщо чесно, то треба пікетувати "БАРВУ" лише за те, що ціни піднімають не по дням, а по часам. Скоро буде вигідніше їздити в Ужгород скупати продукти, чим у МОНОПОЛІСТИЧНОМУ БАЛОГІВСЬКОМУ Мукачеві.

А
ААА

В обед пикет, потом всем бухать!

Т
тт

придуркам ніщо робити та страйкують. не зеленкою обіляти всіх треба а кислотою. я підержую громадянина рок

К
критик

А який смисл блокування мукачівського епіцентру? Якщо людині щось потрібно купити в епіцентрі, вони і купить, а не будете їздити і шукати по цілому городу. Брєд.......

T
TT

А потом еще базары ГИД,КРАСНОДОНЦОВ и... Поедем все в Венгрию за товаром, а что поднимем европейских братьев. И заживем еще лучше!

Р
рок

Дайте знать когда будем блокировать супермаркет "БАРВА", обеспечу машин двадцать.

Читайте також