На Виноградівщині 12 кандидатів знялися на користь єдиного кандидата від опозиції Ярослава Данка

17
23

Цього тижня 12 кандидатів в депутати обласної ради по виборчому округу № 22 ( Виноградово та Виноградівський район) знялися з перегонів на користь єдиного кандидата від об’єднаної опозиції Ярослава Данка. У суботу 12 кандидатів прийняли звернення до виборців округу.

Шановні мешканці міста Виноградова та сіл Оноку, В.Комят, М. Комят, Завадки та Боржавського

Доля так розпорядилася, щоб ми брали участь у проміжних виборах до Закарпатської обласної ради. Аналіз ситуації в державі підказує, що на сьогодні узаконення несправедливості досягає загрозливого рівня. Відбувається зухвале і нахабне нищення мізерних паростків демократії здобутих за роки незалежності. Державне оподаткування, ціни на енергоносії та судова система задіяні на ліквідацію малого і середнього бізнесу. В таких умовах тільки шлях до єднання може зупинити цей процес. Єднання на будь-якому рівні навколо ідей та цілей в основі яких лежать моральні цінності.

Тому, з огляду на це, та з метою уникнення можливості розпорошення ваших голосів, представниками опозиційних сил прийнято рішення про зняття всіх своїх кандидатур у депутати до Закарпатської обласної ради на користь єдиного опозиційного кандидата Ярослава Данко.

На сьогодні тільки шляхом гуртування можна зупинити систему, за допомогою якої нас хочуть повернути в минуле. Ми повинні розуміти, що ця система є жорстока і цинічна.

Дорогі наші виборці! Представники цієї системи знову за ваші голоси будуть пропонувати Вам гроші. Будьте обачними. Бо це гроші системи і вона їх обов’язково собі поверне. Але повертати будемо разом, як ті, що брали гроші, так і ті, що їх не брали, і сума буде більшою в 10, а можливо 100 разів. Зрозуміймо, що ми живемо у вільній країні на своїй землі, яку отримали у спадок і від нас залежить, чи ми вибудуємо нові форми взаємостосунків між собою, чи ні.  Тому на даному етапі протистояння системі просимо прийти 3 березня на виборчу дільницю і проголосувати за єдиного від опозиції кандидата в Закарпатську обласну раду Данко Ярослава Юлійовича - № 5 у виборчому списку.


Кандидати в депутати облради: 1.Лісіцкі Михайло 2. Шаркаді Ференц 3.Черкун Василь 4.Роман Йосип 5. Чонка Михайло 6.Пензеник Юрій 7.Копинець Іван 8.Флуд Василь 9. Пірус Євген 10. Талабіра Ганна 11.Грицко Мар’яна 12. Гач Ганна.

Коментарі

С
сивлюський

Такі, як "севлюш" і є рівень партії риговонялів. Не маючи ЖОДНОГО факту корупції Данка, по завданню штабу з "Трьох дубів", пише всяку хірню. Цьому фрукту лиш би прокукурікати, а там най і трава не росте. Не журися, пєтушок ти наш. Судячи з реакції ригоАНАЛів програє якраз твій риговоняльний івашко. А після виборів твої "хазяї" тебе приГОЛУБять, так шо все одно ти будеш задоволений.

С
севлюш

куй буде данко сосати взяточник епаний

С
севлюш

сивлюський я твий рот епав и твою маму и твоих ригив умисти з данкок питором конченым взяточником

С
сивлюський

До Галі... Не ригоАНАЛ. І цього вже більше ніж достатньо.

Г
Галя

Хто такиц Данко???????????????

МС
Микола Староста (Жалива)

Такі регіонали фуйві, а даже спроби зняти Данка з хлібного місця у БТІ не зробили. Проблема регіоналів у тому, що вони граються у демократію, багато їх ярих ворогів, сидять на керівних посадах та бабло заробляють та ще кричать, що влада погана. Данко тому яскравий приклад,а таких Данків у області більше як багато.

МС
Микола Староста (Жалива)

Ой запищали, продажні балагани. Явно не все у них в порядку.

С
сивлюський

До інфи... А ти думав, шо риговоняльний сайт дебільного Жаливи напише, шо то ригоАНАЛи пошкодили борди????? Це явний рівень і почерк ригоАНАЛів. Зробити гадость і обвинити когось другого, найкраще опонента. А тепер до севлюша... А ти під.ар гнойний, іди в палату. Бо то на твоєму риговоняльному сайті "Помиї Закарпаття" розкручується тема, нібито Данко взяточник. І тепер цю тему продовжуєте на бордах, але то нічого. В нас город маленький всі всіх знають. Знають і Данка, знають і дебіла Старосту (тобто тебе), а тепер будуть знати і Івашка. Його методи, його рівень, його мораль.... Значить горить під вами земля, нешановні Пі.аРаси!!!

С
севлюш

послидний взяточник у севлюши чмо сидило в бти бабки рубило

Я
ЯРОСЛАВ

І ще раз МОЛОДЦІ-разом і тільки разом відправимо тих бувших урок на смітник історіїї.УДАЧІ НА ВИБОРАХ І ПЕРЕМОГИ!!!!!!!А на коментування АНАЛЬНИХ представників ,раджу -не варте уваги.Це їх суть-гівно має смердіти,от воноі смердить.

Я
ясь

Ось вони технічні кандидати і хто тепер "грає" у політичні "ігри" ????

Cевлюш Інфо

почитайте на Cевлюш Інфо статтю- У Виноградові масово позривали рекламу опозиційного кандидата в депутати Ярослава Данка(Фото) І на новинах закарпаття - опозиціонер данко сам зриває свою рекламу... І зробіть три висновки.

3
333

МмМу=му + сивлюський одна ІР алреса. Неоригінально....

В
Виборець

Який опозиціонер. Балога цих всіх змусив знятися. І цей данко теж ставленик Балоги, просто Балога розуміє, що від його сили вже ніхто не пройде то і вирішив зробити такий хід. ДАНКО = БАЛОЗІ.

М
МмМу=му

Знову цей підар появився- Жалива. Як він вже задовбав своєю тупістю, най би йшов нах....

С
сивлюський

Жаливо, тебе знову з палати випустили? І дали команду "фас"? "Сальве" набагато кращий, продвинутіший і головне чистіший заклад, ніж твої "Три дуби". І взагалі тобі давно вже укольчик не давали.

М
місцевий

рекламу знаяв сам власник сітілайтів:Барчук!!!!

Cевлюш Інфо

http://sevlush.info/index.php/sevliush/4218-у-виноградові-масово-позривали-рекламу-опозиційного-кандидата-в-депутати-ярослава-данка.html

З
закарпатець

Примітивізм сьогоднішньої політичної боротьби. Аналогічна ситуація буде і по інших округах. Що це дає? Хіба що членів дільничних комісій.

М
місцевий

Данко крім свого Сальве, яке свойі нечистоти скидує в озеро, нічого в Виноградові не зробив

МС
Микола Староста (Жалива)

Данко Ярослава Юлійовича - начальник БТІ Виноградова, а ділі без коментарів.

МС
Микола Староста (Жалива)

Спочатку зареєстрували технічних кандидатів, а потім тупо їх зняли. Який реальний коефіцієнт коричної дії, так самі і не зрозуміли.

С
Севлюш

Удачі тобі Слава. Я, і моя сімя, проголосуємо за тебе.

Читайте також