На Виноградівщині бізнесмена "пресує" влада. Дійшло до ударів по голові (ВІДЕО)

16
43

Резонансний сюжет телеканалу М-студіо про скандальні події в закарпатському селі Великі Ком'яти.

Пан Юрій - пересічний житель Виноградівського району, який в рідному селі організував підприємницьку діяльність. Однак, каже він, оскільки його політичні погляди не збігаються із провладними, у нього нещодавно з'явилися проблеми.

Вся історія розпочалася з того, що сільський голова разом з комісією, до якої ввійшли вуличні депутати вирішила провести перевірку господарської діяльності його підприємства, розповідає п. Юрій. Внутрішня камера спостережень в магазині зафіксувала, як «комісія» проводить огляд у магазині. Власник підприємства висловив своє незадоволення з того приводу, що перевірка була незаконною. Каже: у складі комісії не було жодного представника контролюючих органів. Про таке невдоволення підприємця начебто довідалася сільський голова Наталія Костебела-Веремчук.

На цьому історія не завершилася. 4-ро чоловіків приїхали до нього додому, аби роз’яснити, що перечити сільському голові не варто. На очах у дружини та дітей, пана Юрія вдарили по голові. Ці події зафіксувала зовнішня камера спостереження. На відео чітко видно, що підприємцю грубими методами намагаються щось пояснити.

Відразу ж 12 серпня Юрій Пензеник звернувся із заявою до правоохоронних органів, зокрема до Виногрдівського районного відділу міліції, лише 15 серпня правоохоронці прийшли офіційно вилучити відео. Кім того, пан Юрій звернувся до районного прокурора. Втім жодної реакції досі немає. Не на камеру чоловік зізнається, з його особистих джерел стало відомо, що справу гальмує один із заступників голови Облдержадміністрації, а тому велика ймовірність того, що її замнуть.

Вислухавши історію п. Юрія, журналісти М-студіо вирушили за поясненнями до сільського голови, аби почути її версію подій, втім на той час у сільській раді голови не було, тож поспілкуватися з нею та почути пояснення нам не вдалося. 

Коментарі

М
мент

най та підарка вже пиздує із села подалі а ти старосто улижи ій пизду та за нив...

0
007

та йомуб ше з налогової перевірку організувати ато сигарети стоять 7гр а бере 8гр звісно моє діло брать небрать алеж законопослушний громадянин!!!

В
валік

Цей брехун Микола Староста-це Микола Веремчук,чоловік голови села і головна дійова особа,який привів биків вправляти мозок Пензенику.Про антисанітарію повна брехня,там навіть у дворі кархером прибирають,вода,каналізація все є Нема тільки совісті у Веремчуків.

МС
Микола Староста

Звернення Депутатів сільської ради села Великі Ком’яти до односельчан з приводу протистояння, дезорієнтації місцевої влади купкою “політичних діячів». Ми, депутати сільської ради села Великі Ком’яти, від свого імені та імені більшості жителів нашого села з обуренням сприйняли публікацію в газеті “Чорна гора“ та показ відеоролика на телеканалі М-студіо про нібито незаконні дії органу місцевого самоврядування в особі сільського голови Костелеба-Веремчук Наталії Юріївни та депутатів сільської ради, які входили до створеної рішенням сесії

МС
Микола Староста

Великоком’ятівської сільської ради від 03 серпня 2012 року комісії по здійсненню контролю згідно Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“ діяльності торгівельних закладів на території села. З глибоким обуренням сприймаємо заяви підприємця Пензеника Ю. про нібито “шалений тиск на його підприємницьку діяльність“ з боку голови села та комісії, до якої входили 8 сільських депутатів і заявляємо, що ніякого тиску на цього підприємця з боку сільського голови та представників депутатського корпусу сільської ради ніколи не було і зараз немає, а навпаки створювалися всі умови для роботи його закладу.

МС
Микола Староста

Тим більш, дивує позиція і дії підприємця Пензеника Ю., продуктовий магазин якого, а також кафе-бар й заклад для комп’ютерних ігор (про які Пензеник в своїх заявах-інтерв’ю з невідомих нам причин чомусь не вказує) та прилегла до них територія знаходилися в найгіршому санітарному стані в селі, про що знають більшість жителів села. Члени комісії під час огляду його закладу в толерантній, усній формі вказали підприємцю Пензеник Ларисі (Пензеник Юрій під час роботи комісії був відсутній) про необхідність вирішення елементарних питань функціонування торгівельного закладу, де без відповідного дозволу здійснюється розлив алкогольних напитків, де відсутня протічна вода та каналізація, відсутній туалет та інші недоліки, що становить небезпеку, загрожує життю та здоров’ю громадян.

МС
Микола Староста

Можливо через це, щоб відвернути увагу від вказаних комісією різноманітних недоліків, наявних у даному торгівельному закладі, підприємець Пензеник Ю. вирішив (чи за нього вирішили) використати “захист“ певної групки людей аби скомпрометувати орган місцевого самоврядування та весь депутатський корпус на догоду якоїсь групки ”політичних діячів“, які вже розпочали виборчу компанію в нашому селі. І тим більш не припустимо поширювати брехливі, бездоказові, необґрунтовані заяви з використанням телебачення і преси, які лише дезорієнтовують роботу місцевої влади, відволікають від вирішення важливих соціально-економічних питань в селі. Також інформуємо, що того ж дня вищезгадуваною комісією було проведено обстеження стану благоустрою та режиму роботи всіх закладів торгівлі, розташованих в селі, і всі власники цих закладів з розумінням віднеслись до виконання комісією наданих законами й сесією владних повноважень.

МС
Микола Староста

А так званих політиків, які організували в селі це шоу з використанням підприємця Пензеника Ю., закликаємо зосередити надані їм повноваження та “свої“ пресу й телебачення для конструктивного діалогу та допомоги місцевій владі для вирішення нагальних соціальних питань на селі, а не займатися розпалюванням ворожнечі, відволіканням від роботи та політиканством. Незрозумілою є і позиція керівника районної ради, який законні дії сільських обранців, щодо контролю за дотриманням законодавства щодо захисту прав споживачів та належною експлуатацією та організацією обслуговування населення закладами торгівлі переводить у політичну площину, намагаючись надати політичної окраски тим чи іншим діям сільської влади по наведенню порядку у Великих Ком’ятах. Звертаємося до жителів нашого села, закликаємо їх бути мудрими, не піддаватися на провокації осіб, чиєю метою завжди був девіз – чим гірше, тим краще. Для них… (28 підписів)

М
Мукачево

Коню понятно, шо то Балогівські методи - немає за шо вчепитися та й розпалює політичний конфлікт! Чи ви чекали шо балогівські змі можуть шось другоє зняти вадь написати? Ви на того підприємця подивіться, як в нього очі бігають. Но а шо, гроші взяв та вже мусить брехати. І взагалі, чому в репортажі М-студіо не висвітлена позиція голови сільради? Я вам опять уповім: бо Балогови то не треба! І вобще подумайте, чи пуйде нормальна людина "бесідувати" туди, де висять відеокамери? Чистої води заказуха!!! Нич сорому не мають, до жінки ся вчепили! А дале што буде, вихованці дитячого садочку пресують місцевих Єдиноцентрівців?

СЗ
Санітар з Берегсазької больниці

Старосто, ану марш в палату.... Інак больний укол зроблю....

0
007

нормально вчора цілувалися!!!!!! сьогодні бються це Великі Комяти

Ж
Жалива

З вами медицина однозначно безсила.

ДС
До Старости

Жаливо, в твоєму випадку медецина безсильна...

МС
Микола Староста

Ще цікавий момент, зверніть увагу! на відео чітко видно комютерний зал, який належить цьому підприємцю… ми всі прекрасно знаємо, для чого вони використовуються(як ігрові автомати) виходить «джерело» прикриває незаконну діяльність пана Юрія. Нагадає, що недавно у його (джерела) заступника по фракції, міліція виявила зал ігрових автоматів та той звалив все на орендаторів. Тут теж щось не все чисто…

МС
Микола Староста

Шановний, тут і козлу зрозуміло, тільки вам ні, що вся ця історія «замучена» у першу чергу, щоб принизити першого заступника губернатора. Тому посилаючись на власні джерела(Любімов) підприємець і звинувачує його. Що перший заступник йому підзатильника дав? Після якого, той побіг у лікарню, замітьте не Виноградівську, а сусіднього району «робити» собі довідку про нанесення йому важких травм. Підприємцю прийдеться здати своє джерело, цікаво який вид буде у того «джерела».

ДС
до старости

...доречі а взагалі при чому звідки він... хоть і з Києва, также само як пишутьщо Любімов музикант, і що...а на других подивіться, хто і що? Чи ви лише зациклились на голову райради?

ДС
до старости

відколи ви стали журналістом? ви і два слова звязати не можете, чи вам перед виборами дали посвідчення журналіста- як це зазвичай робиться.І причом тут голова райради- самі справ наробите, а на інших звалюєте...Голову села давно знають...подивіться на інших голів сіл,і на чому вони їздять, далеко не тойота прадо....чи то може голова райради винуватий, він ж завжди у всьому винуватий.....

ДС
До Старости

Ага, а ще голова райради взірвав Чорнобиль, скинув бомбу на Нагасакі та пє кров із новонароджених ригоАНАЛьчиків...

МС
Микола Староста

Голова райради всю цю чорнуху і роздув та М-студіо за вуха притягнув.

ДЖ
До Жаливи

Ти Старосто таки дурний та помішаний на голові райради.... То голова райради руку на підприємця піднімав? Чи голова райради головиху в магазин завів?, Чи може голова райради камери поклав???? І прячся хоч під якими ніками чи журналіст, чи Ольга, чи пича материна... твій смердячий дух звідусіль тхне.

ДЖ
До Жаливи

Ти Старосто таки дурний та помішаний на голові райради.... То голова райради руку на підприємця піднімав? Чи голова райради головиху в магазин завів?, Чи може голова райради камери поклав???? І прячся хоч під якими ніками чи журналіст, чи Ольга, чи пича материна... твій смердячий дух звідусіль тхне.

Ж
Жалива

Матеріал "склепав" голова Виноградівської районної ради, під його диктовку все і робилося.. правда дуже тупо та безграмотно. Прямо тхне чорною заказухою.

Ж
журналіст

сюжет дуже однобокий і має замовний характер, щоб наїхати на ПР, якщо найшли час записати підприємця, чому заздалегідь не домовилися із головою?чому не записали лікарів, про причину виписки із лікарні і на кінець, де коментар правоохоронців, хоча б письмова відовідь??????якась фігня, такі новини не хочу дивитися

ДС
До Старости

Ти мене залякати хочеш???? Дурню, в тебе лякалка ще не виросла. Юра не стверджував, що головиха ЧЛЕН ПРдунів, а стверджував, що вона член КОМАНДИ ПРдунів. А в кого "криша" їде, чітко видно із відео.

МС
Микола Староста

Пане Вікторе,я подав конкретні факти та Ви самі визнали, що пан Юрій брехав, стверджуючи, що Наталія член Партії регіонів, брехав він і інше, що Ви йому написали. На рахунок Берегова,так Ви туди скоро точно потрапите, у Вас уже "криша" їде. Я не під анонімними ніками,як Ви, між іншим Ваш ІР вже давно "засвічений".

ДС
До Старости

Коля, а звідки така інфа? Невже тобі в палату, в Берегові пошту носять? Головиха дійсно не є ЧЛЕНОМ ПРдунів, але сос..., тобто лизати, вміє Бушку добре. Головиха з депутатами не має права перевіряти жоден магазин, це прерогатива спеціалізованих організацій, а з її боку, як мінімум перевищення службових повноважень. Тут би вже прокуратура мала зайнятись. Типу "образив" головиху то вже тупа відмазка. А на рахунок "авторитету", просто ніхто не хотів звязуватися з навіженою родиною. Але все так не буде, скорше всього в неї буде не третій строк, а перша (ходка)... І взагалі тобі пора лікарства приймати, а то санітар знову больно зробить.

МС
Микола Староста

Причиною "розборок" з паном Юрієм стала його публічна нецензурна образа голови села - Наталії Костебела-Веремчук. Між іншим, пані Наталія стала головою села Великі- Комяти вдруге і авторитет у селі вона має. Тепер запитання до Юрія, причому тут заступник губернатора? Які докази є у нього заінтересованості?

МС
Микола Староста

Для М-студіо. 1. Для Юрія Великі Комяти не рідне село, він народився в Іршаві. 2.Сільський голова(головиха) не є членом провладної партії!! 3.Депутати перевіряли не господарську діяльність, а санітарний стан торгового закладу. 4.Якщо уважно подивитися на камері спостереження чітко видно, який безлад в магазині, в одному приміщенні хліб,хімія та інші не сумісні продукти.

А
анти-РигоАнал

Докіть риоси будуть при владі, нам нішто чогогсь доброго чекати, а вта "головиха" най свої ЗЁЗДНІ амбіції головування держить при собі, бо невічно крсло буде пуд нив, а бритих, які мали сміливість підіприємця, треба на кіл насадити! І ще, головного лікаря ригоАнала Іршавської РЛ, треба тіряти оби за ним вітер невстигав! Держіться підприємці! Недовго упсталося! Слава Україні!

В
вуйко

дійсно покращення дійсно народна регіональна влада

М
м-студіо

За нашою інформацією, у Великих Ком"ятах відключили кабельне телебачення - М-студіо там є в мережі. Ось так :)

ДР
Депутат ради

Жалива, тебе вже виписали з Берегова, чи ти і далі з палати свої "перли" строчиш?

Ж
Жалива

Мілан, Жалива не голубий, диви ІР адрес, що не я писав. Правоохоронцям дійсно треба розібратися, хто ті люди, які приходять до підприємця та роблять безчинство, можливо це чиста "битовуха". Чому збираються прив'язати туди заступника губернатора зрозуміло - ВИБОРИ. Підприємцю прийдеться пояснити, які відношення до цієї історії має заступник губернатора та конкретизувати свою заяву. Що сюжет заказаний думаю всім зрозуміло, але крапки над "і" треба поставити, винні повинні понести покарання. Може це художній фільм, від "М-студіо".

Q
qwer

Я з перших кадрів подумав шо то якийсь дебілковатий чувак, а потім поняв шо то його по голові гримнули, зато він такий дьорганий, якби був міхом прибитий. Дістав як дітвак підзатильник, лох путий, стидно би му таке на люди показувати.

М
Мілан

Ольга то жалива а жалива лічиться у дурці

Г
Голова

Вимагаємо голову голови села

ДО
До Ольги

І де тут чорнуха? Шо підприємця не били? Чи ти не віриш шо тут влада замішана? А конкретно голова села Костелеба-Веремчук, з своїм чоловіком. А заступник губернатора то є кандидат в нардепи Бушко... Чи тобі, а це скорше всього так, заплачено аби заступатися за ПіаРасів?!

О
ольга

чоруха з м-студіо перекотилася на мукачево нет

ДВ
до виборця

Саме із виборами все і пов"язане,просто так на голому місці такі факти не відбуваються,коли є розбіжності в поглядах на плітику ...Так що респект М-студіо та Мукачево.нет,які миттєво освітлюють подібні ганебні факти. це робота журналістів,довести до громадськості такі зухвалі випадки.

В
виборець

Типова кримінальна історія, на яку повинні відповідно реагувати правоохоронні органи і при чому тут політичні погляди? Для чого це треба було прив'язати до сюжету? Тому що вибори? Примітивно...

З
заробітчанин

Паскуди одні самоуправці- депутати, вони перевищили свої повноваження.Підприємець має підняти усе на ноги і не здаватися.Ну і що, якщо у цій справі є зацікавлена особа із заступників Облдержадміністрації.Треба негайно вияснити хто це , його прізвище, який саме заступник, що зловживає та перевищує свої службові обовязки в особистих та приватних інтересах.Треба негайно втрутитися правоохоронним органам в ситуацію,щоб не спустили не дай бог на гальма.Правильно зробив підприємець,що викликав М-студіо,терміново треба розголос та резонанс, інакше зацькують та заклюють.А ось голова села має відповісти за такі протизаконні наїзди на порядних підприємців,це видно із репортажу,що пан Юрій Пинзеник освічена та культурна людина, яка живе і працює по законам суспільства, а не вовчим законам.І на останок із відео спостереження видно, як прийшли деякі сільські так звані крутелики "навести порядок",а точніше розправитися з із Юрієм Пинзеником, який вголос виступає та не пітримує політику голови.

З
заробітчанин

Паскуди одні самоуправці депутати, вони перевищили свої повноваження.Підприємець має підняти усе на ноги і не здаватися.Ну і що, якщо у цій справі є зацікавлена особа із заступників Облдержадміністрації.Треба негайно вияснити хто це , його прізвище, який саме заступник, що зловживає та перевищує свої службові обовязки в особистих та приватних інтересах.Треба негайно втрутитися правоохоронним органам в ситуацію,щоб не спустили не дай бог на гальма.Правильно зробив підприємець,що викликав М-студіо,терміново треба розголос та резонанс, інакше зацькують та заклюють.

1
123

я знаю цього підприємця. дуже порядна людина.

Читайте також