На Виноградівщині чоловік помер від пневмонії, перевіряють чи це ускладнення після грипу

13
1

Сьогодні, кілька місцевих ЗМІ оприлюднили інформацію про випадок смерті чоловіка, який нібито нещодавно повернувся з заробітків в Угорщині і помер від грипу.

Mukachevo.net спробувало дізнатись офіційну інформацію у Закарпатському обласному центрі здоровя щодо даного випадку. Там підтвердили факт смерті 41-річного чоловіка і додали, що у понеділок минулого тижня дійсно, чоловік мешканець села Нове Село, на Виноградівщині звернувся до лікарів Виноградівської РЛ. Він зазначив, що має погане самопочуття.

Йому було зроблено рентген і запропоновано терміново госпіталізуватись. Але чоловік відмовився, зазначивши, що буде лікуватись вдома.

Через кілька днів закарпатець знову попав до лікарні, але вже з тяжкими ускладненнями. Чоловіка поклали одразу у реанімаційне відділення. Його підключили до апарату штучного дихання, було викликано обласного пульманолога та реаніматолога.

Цього тижня чоловік помер.

Лікарі взяли у нього біологічні матеріали на аналіз аби визначити точну причину захворюваності, адже підозра на вірусну пневмонію є, але точно говорити про вірус грипу ще зарано.

Разом з тим, лікарі закликають не відмовлятись від назначеної госпіталізації та не намагатись лікуватись у домашніх умовах, коли цього не рекомендують спеціалісти.


Коментарі

В
Вася

Він жив у Виноградові не Новому Селі.

Читайте також