На Виноградівщині пройшла першість з настільного тенісу

10
0

Минулої суботи в спортивному залі загальноосвітньої школи с. Підвиноградів пройшла традиційна відкрита першість району з настільного тенісу, присвячена Дню Перемоги.

 

На ці змагання з’їхалися  33 спортсмени з восьми населених пунктів району: Олешника, Фанчикова, Нового Села, Підвиноградова, Перехрестя, Тросника, Пийтерфолва, Вилока та Виноградова. 
 
Після відкриття змагань спортсмени розпочали ігри на 4-х тенісних столах. Змагання проходили за круговою системою серед дівчат, юнаків та чоловіків. У категорії дівчат кращими стали і вибороли призові місця: третє – Ніколетта Розман (смт. Вилок), друге – Єва Гойдош (Фанчиково), перше – Роксолана Іваниш (Фанчиково). Юнаки, молодша група: третє місце зайняв Федір Антал (Вилок), друге – Вадим Стефан (Фанчиково), перше – Михайло Галац (Тросик).
 
Юнаки, старша група, до 17 років: третє і друге місця Микола Староста  і Степан Каштан (Фанчиково), перше – Норберт Вінце (Вилок).
 
Напруженими вдалися ігри серед чоловіків, де точилася боротьба між 11 учасниками, які один з одним повинні були зіграти в п’яти партіях. Переможцем у напруженій боротьбі став Оттіло Баник, друге місце зайняв Микола Качіменко, третім був Олександр Данкович – всі з Виноградова .
 
Головним суддею на цих змаганнях був багаторазовий чемпіон області та України з цього виду спорту Золтан Сіладі, який, до речі, на останньому міжнародному турнірі «Кубок Карпат», що проходив у Івано-Франківську, посів друге місце і завоював срібну медаль. У змаганнях брав участь 55-річний ветеран настільного тенісу Степан Біров, який посів шосте місце, граючи на рівні з молодшими учасниками.
 
Після закінчення змагань голова райради ФСТ «Колос» Олександр Чука вручив усім учасникам грамоти і медалі відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також