На Виноградівщині відкрили нову їдальню (ФОТО)

12
0

27 травня для учнів Дротинської школи, що на Виноградівщині, стало подвійним святом. Окрім останнього дзвоника, школярі та вчителі стали учасниками відкриття нової їдальні. Участь в урочистостях взяли перший заступник керівника краю Іван Бушко, голова Виноградівської районної адміністрації Карл Резеш, педагоги та школярі.

Школу, що сьогодні зібрала на святкову лінійку учнів, відкрито тільки у минулому році. Сьогодні ж вона знову у центрі уваги, адже відтепер діти зможуть харчуватися у новій їдальні.

Високі гості перерізали символічну стрічку, оглянули зал, де їстимуть діти та кухню. Опісля, Іван Бушко та Карл Резеш разом з дітворою скуштували свіжезварений борщ.

Їдальня розрахована на 80 школярів. Найголовніше, що під час літніх канікул, у школі й надалі буде гамірно і людно, адже 150 дітей відпочиватимуть та оздоровлюватимуться у таборі, що працюватиме на базі навчального закладу. Тож кухарі й улітку частуватимуть дітей смачними та свіжими стравами.

На цьому влада не збирається зупинятися. Закарпатська малеча вже давно облюбувала собі спортивні майданчики, які минулоріч було облаштовано у районах краю. Сьогоднішня подія стала знаковою, адже шкільна їдальня - перший об’єкт із двадцятьох, що планується відкрити до 20-ої річниці Незалежності України.

- Ми поставили собі конкретну мету. Полягає вона у тому, щоб закарпатці відзначали річницю нашої Незалежності вже у нових школах, на нових робочих місцях.

Здійснити це ми намагаємося, відкривши до 20-ї річниці 20 нових об’єктів, що символізуватимуть конкретні справи, - резюмував Іван Бушко.

Святкове дійство завершилося невеличким концертом учнів школи і, звісно – останнім дзвоником, що звістив про початок літнього відпочинку.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також