На Виноградівщині виявили контрабандні сигарети на суму майже 700 тисяч гривень (ФОТО)

10
6

Наразі слідчі дії, спрямовані на встановлення кола осіб, причетних до організації каналу контрабанди тютюнових виробів за кордон, тривають.

Напередодні у ході проведення заходів із протидії незаконному обігу підакцизних товарів працівники оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Закарпатській області спільно з працівниками Управління СБУ у Закарпатській області провели огляди територій та прилеглих до них приміщень на ділянці українського-румунського кордону. 

За результатами огляду двох приватних приміщень, що знаходяться у одному з сіл Виноградівського району, виявлено та вилучено тютюнові вироби вітчизняного виробництва без та з акцизними марками, серед яких: «Комплімент слімс 5», «Вінстон», «Л-М», «Джин Лінг», «Честерфілд», «Мальборо» та ряд інших, загальною кількістю 34 144 пачки.

Також, за результатами огляду, в цьому ж таки населеному пункті виявлено діючу АЗС, де проводили реалізацію паливно-мастильних матеріалів без необхідних дозвільних та реєстраційних документів. Вилучено дизельне пальне в кількості 6 тонн. Матеріали направлено для складення адмінпротоколу, інформує Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Таким чином, завдяки проведенню вказаних слідчих дій, вилучено підакцизних товарів – тютюнових виробів, підготовлених до контрабандного переміщення через державний кордон України, загальною кількістю 34 144 пачки вартістю близько 690 тис. грн. та ПММ сумнівного походження, які незаконно реалізовувалися, з порушенням вимог законодавства, на суму близько 110 тис. грн.

 

Коментарі

Ш
Шерегі

То не моє, то Івана Бушка.

В
Василь

І назва села прихована, і два приватних приміщення когось конкретна властність. Маємо знати героїв, а тут на Мук.нет усі данні якось вуалірують.

5
55

зайдіть лем у паланку у кафе гелена..там по хижі пару фур безакцизних цігаретликів

М
Масяня

З Москалем не поділилися, от і виявили. Москаль вже всю контрабанду поборов, лиш її все більше і більше.

Д
ден

А чому назву села приховуєте?))) Логічно же, що в селі Дяково!)))

Р
русин

Не бавтеся у прятки! Усі ви добре знаете,ош то е вотчина бушка і шерегі!

Читайте також