На Виноградівщині зіткнулися УАЗ і VW, місцеві кажуть, це був навмисний таран (ФОТО)

9
6

За інформацією видання Севлюш Інфо, за кермом УАЗа був місцевий контрабандист на прізвисько Брозіл, який мав давній конфлікт з водієм Volkswagen Passat B5, і рухаючись йому назустріч хотів його налякати рухом автівки назустріч, але зрештою все закінчилося зіткненням і важкими травмами.

ДТП сталася у середу, 26 серпня близько 14:00 на ділянці автошляху між селами Пийтерфолво та В. Паладь Виноградівського району.

Зауважимо, що у Volkswagen Passat B5 перебували, крім водія, жінка на сьомому місяці вагітності, яка направлялася на медогляд в Угорщину.

На щастя, жінка сильно не постраждала, натомість водій Volkswagen Passat B5 отримав важкі тілесні ушкодження обох ніг, з якими його терміново було доправлено на лікування в Угорщину.

Коментарі

A
ATO

кличку постраждалого КОЙМАН

A
ATO

7 рокiв сидiв

Д
ден

Брозіл колись відсидів в Угорщині за контрабанду! Не уточню скільки років йому тоді дали,бо не памятаю.Але відсидів пару років точно. Він завжди був Шумахером ще тим.Хороші машини мав з юності.У В.Паладі просто не реально не займатися контрабандою.Там кордон у кожному городі.І угорські і румунські мобільні оператори повністю перекривають українські А кличку постраждалого незнаєте,редакціє???)

М
Муха

Бізівно бізіл баран

1
11111

ДИБІЛОЇД

В
Віталя

У безмозмозглих свої фіглі. Знайшов місце. БАРАН - нове прізвисько а не Бізіл!)

Читайте також