На виноградівській митниці поляку величезну контрабанду цигарок "обміняли"...

9
0

на кримінальну справу

Начальник Виноградівської митниці на Закарпатті порушив кримінальну справу за фактом спроби контрабанди сигарет у великих розмірах за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст.15 та ч. 1 ст. 201 КК України.

За словами начальника сектору зв’язків з громадськістю Західної регіональної митниці Романа Макара, «на митний пост «Дяково» Виноградівської митниці (Закарпаття) заїхав вантажний автомобіль «MAN», за кермом якого був громадянин Республіки Польща: згідно з товарносупровідними документами в автомобілі перевозили з Польщі транзитом через територію України в Румунію «Напій кавовий з замінників кави «Breakfast Time 500g» у кількості 566 картонних коробок по 48 пачок у кожній. Одначе під час митного огляду встановлено, що в автомобілі насправді було 368 коробок по 48 пачок у кожній напою кавового «Breakfast Time 500g» та 200 590 пачок сигарет іноземного виробництва «SUPER KINGS» без акцизних марок. Цигарки знаходилися у 228 ящиках з-під кави – у вантажному відсіку автомобіля.

Згідно з експертним висновком вартість контрабандних сигарет «SUPER KINGS» становить 501 475 грн. Отож скоєно дії, що класифікуються як спроба перемістити через митний кордон України сигарети у великій кількості з приховуванням від митного контролю шляхом надання одному товару вигляду іншого», – наголосив Роман Макар.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також