На виїзді з Мукачева облаштували стихійний авторинок (ФОТОФАКТ)

17
11

Водії продовжують залишати автівки обабіч дороги з повідомленнями про продаж попри знак заборони паркування. Міліція не реагує.

Йдеться про відрізок шляху по вулиці Матросова поруч з кільцевою роз'язкою при виїзді з міста в бік Іршави. Тут свої автівки на продаж місцеві й не тільки залишають протягом уже кількох років.

Мукачево.net

Коментарі

Г8
Гостю 89

Знаку про заборону зупинки заважають.

Г8
Гість 89

А кому вони (автомобілі) там заважають?

А
агент

Хай матіко,начальник даі дашо робить а не лиш бабло на точках знімає13

В
водій

Щоб так не паркуватися треба владі подумати бодай по неділям чи суботам організувати автобазар. Чому і ні?! Порахуйте-в неділю один раз на тиждень автобазар в Кінчеші в Ужгороді,заправка туди і звідти, квиток на базарі- майже 200 грн. Тому продавці намагаються прилаштуватися будь-де із обявами продавати своє авто. Справді колись був в Мукачеві автобазар і непоганий по суботам, бо ж в неділю був в Кінчеші, тому закарпатці мали можливість двічі на тиждень купити чи продати власне авто. Але тоді були часи рекету, сплати данини, неприємні спогади...Тому влада має задуматися для громадян влаштувати у вихідні міні авторинок і до казни гроші почнуть поступати. Місто під авторинок в місті можна знайти достатньо. Лиш би було бажання у чиновників.

ПА
продавцю авто

Сашик -это кацик?

К
критик

Тоті машини мош мало цвяхами помалювати, і так хазяїв ниє. і біше нигда там цюря стояти не буде.

К
Кацик

Колись у Мукачеві був само більший автобазар, але не хотіли платити по 5 баксів з машини....а я тепер депутат міської ради, і керую організацією БЮТ

ДЇ
Дайте їм місто

вже міста треба? Не дофіга бьуде? А місця не вистачить?

ПА
Продавець авто.

Мукачево до теперішнього дня дякує Сашику за розігнання автобазару в Мукачеві. Добре,що вже хоч почали купуватти авто з Мукачева. Реніше мукачівський автобазар наводив мандраж на всіх автовласників Закарпаття і т.д.

О
олег

Треба розігнати

ДЇ
Дайте їм місто для автобазару

а

Читайте також