На виїзді з Мукачева в сторону Ужгорода затор. Проводяться ремонтні роботи

7
5

Дорожники встановили знак на трасі Київ-Чоп між поворотами на село Клячаново та Іванівці.

Через ремонтні роботи на одній з смуг траси, утворився великий затор, адже автівки пропускають по черзі.

Регулювання руху проводять самі дорожники. Водіїв просять врахоувати дану інформацію та заздалегідь плануати маршрут поїздки.

Коментарі

1
17

Так предупреждають, що крадуть гроші.

Г
Голесо

угу Експерт...і не мало просяде...пак "цицьку" асфальтну на тому місті будуть зрізати...(дись ся мусить діти)Ви праві))Короче,де ремонтуєте там ляшки мауть боти зажаті,дорога то не удовольствіє,то іспитаніє)))Просто кіть роженіцу будуть везти,та на тів платці,родить достроково,без потуг)))Кіть буде девочка назвуть "Яма"кіть хлопчик"Горбик")))

Е
Експерт

асфальт ся потом мало усяде, то спецом так роблять

Г
Голесо

Да дісьно платауть,перше проіхався по тим платкам...руль убаває з рук,машину веде,но хіба так мош,платка от дороги на два пальці више чим путь...тяжко зробити плавний переход?араби коли принимауть дорогу,виконавця,кладуть на кожаний сідак з переду погар води,немає капелька з нього бризнути,бо беруть крейду на тому участку і цілий кілометр мають переробити за своі гроші...(((а туй пломби з рота улітауть...((

М
Місцевий

Редакція. Дашто с цим робіть. :) З тою буквою "В". "Водіїв просять врахоувати дану інформацію та заздалегідь плануати маршрут поїздки. "

Читайте також