На виїзді з Мукачева водій на VW Passat протаранив кільце зі швидкістю 130 км/год (ФОТО)

6
14

Аварія трапилася вчора, близько 23:00 години вечора біля однієї з АЗС міста.

Правоохоронці встановили, що 34-річний мукачівець в'їхав  у кільцеве перехрестя на авто з іноземними номерами через те, що перевищив швидкість та не впорався з керуванням.

В автомобілі  перебувала також 21-річна мешканка Мукачівського району, яку разом з водієм було госпіталізовано до мукачівської центральної районної лікарні.

Поліцейські перевірили водія на стан алкогольного сп'яніння, і Драгер показав 0,94 проміле.

— Від автомобіля мало що залишилось, а спідометр заклинило на  показнику 130 км/год. Окрім цього, під час огляду слідчий виявив в багажнику авто згорток купюри з порошкоподібною речовиною схожою на метамфетамін, — йдеться у повідомленні правоохоронців.

За фактом ДТП та зберігання наркотиків поліція розпочала кримінальні провадження, в яких триває досудове розслідування.

Коментарі

С
сятий

то Дюсі з хеппі рума

@
@

Боже яки ви придурки сидете в цому інтернету та світа білого невидите і не знаєте дебіли правди а сидите і опсуждаєте ви явно хвори люди, легко других з боку опсуждати. Личиться люди личить, липше бисьти уйшли із цого інтернету та провітрили мозок ане сидете та читаєте і опсуждаєте не знаючи всього

П
пікачу

а по вулиці біля парнокопитної бурси коли знаки накладуть??? розмітку насрали а шафера путається. їдеш сьобі по своїй полосі, неодного знака і бац твоя полоса повертає на пісярева. потом іза того много аварійних моментів. і ще лежачого мента поставте біля зебри. айбо пузатого з поста тот що фури бомбив а не новочпоканого мента))) бо пішогоди шарагаються коли "стритрейсер" з моста котиться.

П
пікачу

жаль що злівого боку аірбег не заглючив((( небіда. камаз го ще чекать))) поставте ще кольцо на перекростку джержинського і траси чоп київ. двойна польза. менше пробок, менше діодів)))

ДІ
До Іван

Іванку знаєш яка разниця скажу тобі . На іноземних номерах авто дешевші тому люди їх більше убивають и якби цей дебіл купив тут та більше би думав й авто би було простіше например й негнав би так а то переплутав з самольотом й думає пасат то есп абс знаєте закони фізики ніхто не відміняв + добре шо не втік бо іноземна реестрація на фірмі Литва або циган якиісь загнав та мотом неможна найти. Знаєш добре шо незалитів в якогось Жигуля (як ви тут пишете хто за іноземні номера) або дейво бо булиб жертви. А цьому тормозови оправданіє нема права пожиттєво забрати.

?
?

згорток купюри? щось унікальне

О
Олександр

Не буде му нич.... ядного вже ймили з наркотою з села Залужжя няньо робить у Чехії та дітвака пустили вон оби далше торговав наркотов.

3
369

3,14дарас, а якби кось ышов або в лоба вдарив когось!

О
Оссі

П'янь іпана. Жодних виправдань: то мій друг, кум, нормальний чоловік, маленько вупив, з ким не буває. Подумайте, що такий нормальний чоловік збив насмерть вашу дитину, жінку, матір. Самі ж захочете забити до смерті. Забрати права, БИДЛО МОЖНА ВИХОВУВАТИ ТІЛЬКИ ЖОРСТКИМИ МЕТОДАМИ, так це діє на Заході, не тому шо всі такі правильні, а тому шо ПОКАРАННЯ НЕВІДВОРОТНЕ.

І
іван

До Васі. Я нафік різниця на іноземній чи не на іноземній реєстрації. Чи коли ти п'яне чудо на українській реєстрації рівніше їхати будеш чи в ДТП не попадеш? Вася лічись!!!

І
Іван

Це Passat B7 Variant

Ф
Фаті

До Дальнобой Де ти видиш туарег ? )))

Д
Дальнобой

Не пассат,а таурег,мало треба розбиратись в машинах!!!

В
Вася

Вот вам в очередний раз іноземна реестрація

Читайте також