На виїзді з Закарпаття затримали чоловіків з зброєю, яка виявилася муляжами (ФОТО)

12
3

Патрульні одразу викликали на місце слідчо-оперативну групу, яка затримала чоловіків.

Правоохоронці повідомили, що сьогодні близько 07:00 год, ранку на посту в Нижніх Воротах  вони помітили помітили автомобіль Ауді А6, зеленого кольору, який стояв на проїзній частині, чим перешкоджав руху машин.

Патрульні підійшли поцікавитися, що сталося і побачили, що чоловіки були одягнені в камуфляжний одяг.

— Було прийнято рішення згідно ст 34 "Закону України -Про Національну Поліцію" про проведення поверхневого огляду автомобіля, спільно з прикордонною службою Мукачівського загону, — кажуть патрульні.

Патрульні розповідають, що при огляді вони побачили валізу з предметами схожими на зброю та боєприпаси.

— У зв'язку з тим , що вбачалися ознаки незаконого зберігання та перевезення зброї та боєприпасів, згідно ч1. Ст 263 ККУ,  було прийнято рішення затримати зазначених осіб, та викликати СОГ, яка зафіксувала та вилучила дані предмети при свідках, — додають правоохоронці.

Однак, як повідомила у себе на сторінці у Фейсбук активістка Алла Хаятова, затриманими є бійці військово-патріотичної організації "Карпатська Січ", серед яких і їх організатор Тарас Деяк. 

За її словами вся зброя  — це муляжі з якими чоловіки їздять по школам для того аби показувати дітям на уроках патріотичного виховання.

Бійці "Карпатської Січі" їхали на зустріч машині, яка доставляє тіло загиблого в АТО мукачівця Михайла Покидченко. Сьогодні його поховають у Мукачеві.

Коментарі

5
55

здохло гавно,а другоє гавно встрічати їздить,й шоу з того робить ..тварі

В
Вася

Та ні, перевірили інформацію, переконались що муляжі, вибачилися і відпустили. А що не треба перевіряти інформацію?,А якби справжня зброя.

Х
Хах

Це ло}{анулись......

Читайте також