На Євробаченні Alyosha нагадає світу про Чорнобиль

52
1

Вчора співачка Альоша (Алона Кучер), яка представлятиме Україну на Євробаченні-2010, дала в рідному місті прес-конференцію

За словами володарки унікального голосу діапазоном у 4 октави, мета її участі на престижному конкурсі - розповісти світові про екологію в Україні та про Чорнобиль.

"Ми їдемо не по перемогу, а просто брати участь. Я співатиму пісню "Sweet people" - вона про екологічну ситуацію України загалом. Пісня буде без жодного шоу, тому на перемогу я не сподіваюсь. Головне - передати зміст, донести його до кожної людини. Нашу зелену планету треба берегти, це найдорожче, що у нас є, ми всі відповідольні за неї. У нашій пісні не дуже багато позитиву, але ми розраховуємо підняти хвилю соціальних проблем, зокрема, проблему Чорнобиля", - сказала співачка.

Щодо організаційних проблем поїздки в Осло, то вони, за словами продюсера співачки Вадима Лисиці, пов`язані з відсутністю коштів. Наразі єдина й суттєва допомога Альоші надійшла від благодійного фонду "Олександр". Сертифікат на суму 100 тисяч гривень співачці в Запорізькій ОДА вручив президент фонду.

І хоча сама Альоша не розраховує на перемогу в Осло, мешканці Запоріжжя, як і вся Україна сподіваються, що Альона Кучер покаже кращий результат. Нагадаємо, що першою її перемогою було перше місце на міжнародному конкурсі "Ялта-2006". 2008 року Альоша стала володаркою Першої премії на Міжнародному фестивалі "Пісні моря" (2008), який проходив у Севастополі. 21 березня нинішнього року Альоша перемогла в національному відбірковому турі пісенного конкурсу Євробачення - 2010.

Коментарі

Ну так з БОГОМ !!!!

Читайте також