На забезпечення ліками та зубопротезування одного чорнобильця

5
0

держава виділяє 45 грн.

Розмір коштів, який припадає опосередковано на 1 чорнобильця для забезпечення ліками та зубопротезуванням становить 45 грн. Такі дані 24 квітня ЗІКу повідомили в головному управлінні праці та соціального захисту населення Закарпатської ОДА.

Там також зазначили, що фінансування пільгового забезпечення чорнобильців безкоштовними медикаментами при амбулаторному лікуванні та зубопротезування щорічно збільшується.

Минулого року втричі були збільшені й кошторисні призначення, що спрямовуються на забезпечення житлом інвалідів-чорнобильців І категорії. На Закарпатті це дало змогу відшкодувати вартість житла 5 сім`ям, у яких є діти-інваліди та інваліди І, ІІ групи.

Кошторисні призначення програми спеціалізованої медичної допомоги чорнобильцям на 2006 рік склали 86 тис. грн., за рахунок яких в обласний госпіталь, обласну лікарню, кардіодиспансер, лікарню УМВС, онкодиспансер, дитячі обласну та міську лікарні, Ужгородську та Мукачівську міськрайонні лікарні були закуплені медикаменти та витратні медичні матеріали. Аналогічні закупівлі на таку ж суму будуть проведені в поточному році.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також