На закарпатській Красії відбулися міжнародні змагання

7
0

Зимові види спорту - це не тільки можливість розважитися, у багатьох людей це з хобі переростає у професію. Свій професіоналізм могли показати учасники міжнародних змагань із гірських видів спорту, що проходив на гірських спусках у селі Вишка Великоберезнянського району.

 

Кращі судді та кращі учасники з України, Угорщини та Польщі зібралися на цьогорічні змагання з гірськолижних видів спорту. Відкритий чемпіонат України вже втретє проходить на схилах гори Красія у селі Вишка Великоберезнянського району. Цього року позмагатися за першість зібралося біля 90 учасників, наймолодшим з яких 16 років.
 
Протягом двох днів хлопці та дівчата мали змогу показати свою майстерність у катанні на гірських лижах та сноуборді. Від самого ранку як учасники змагань, так і судді вже були на ногах. Усе заради дотримання графіку та вчасного старту. Анатолій Скугрев, судить ці змагання вже багато років, каже, що рівень учасників постійно зростає, а завдяки новітньому електронному обладнанню визначати результати набагато легше, ніж колись. Крім українських суддів, були і закордонні, підготовкою учасників та самих змагань задоволені всі.
 
Більшість спортсменів беруть участь у змаганнях вже не вперше, але кожен хотів показати все, на що здатний. Самі ж розповідають, що цікаво було не тільки змагатися, а й просто поспілкуватися. Такі змагання показують не тільки високий рівень підготовки спортсменів, а й свідчать про те, що молодь веде активний спосіб життя, адже спорт - це насамперед запорука здоров’я.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також