На Закарпатську обласну раду профспілок напали рейдери?

8
1

В неділю вночі в Ужгороді в будинок обласної ради профспілок пробралися невідомі і викрали докумети

Принаймні так стверджує голова обласної організації профспілки працівників культури Наталя Товтин.




За її словами, це була спрямована рейдерська атака. «Вони потрапили на перший поверх обласної ради профспілок, взаламали двері, піднялися аж на 3-ий поверх, і там украли печатку та наші установчі документи», - повідомила пані Товтин.




Вона також розказала, що на другий день голова обласної організації міжгалузевої профспілки трудящих Віктор Шведа зайшов біля 10 ранку до голови облради профспілок Івана Короля і приніс протоколи. В них йдеться, що саме його обрали головою.




«Як обрали? Хто був делегатом? Ніхто нічого незнає», - обурена Наталя Товтин. «Добре, що у нас не розбили вікна, двері, комп’ютери, як це зробили в інших містах – Львові, Чернігові, Одесі».




Тепер будинок обласної ради профспілок охороняє Державну службу охорони за рахунок тої ж профспілки.



Сьогодні пройшов мітинг біля того ж будинку на площі Народній під патронатом міжгалузевої профспілки трудящих, до якої належить пан Шведа. Мітинг пройшов в рамках всеукраїнської акції. Зібралось близько 200 чоловік з вимогою зберегти робочі місця, зрівняти мінімальну зарплату з реальним прожитковим мінімумом та скасувати підвищення тарифів на комунальні послуги.







Коментарі

І
Ігор

Цікаво, як це `будинок обласної ради профспілок охроняє Державну службу охорони`? Невже ДСО когось боїться?

Читайте також