На закарпатську програму "Цукровий та нецуковрий діабет" виділили 900 тисяч

14
1

У вівторок, 22 жовтня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, яке провів її голова Василь Брензович.

Йшлося про зміни в обласному бюджету. Депутатів інформував директор департаменту фінансів ОДА Петро Лазар. Комісія підтримала зміни, які стосуються обсягів субвенцій місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання побутового палива і скрапленого газу. Також зміни стосуються уточнення робіт – гроші спрямують на реконструкцію  будівлі під дитячий садок у Великих Геївцях на Ужгородщині,на реконструкцію Перечинської ЦРЛ (пологово-гінекологічне відділення) та на благоустрій території дитсадка в селі Кальник Мукачівського району.

Також постійна комісія з питань бюджету внесла зміни й до обласних медичних програм. Так, за словами депутата облради, головного лікаря обласної «Фтизіатрії»  Василя Скрипа на програму боротьби з туберкульозом є потреба у виділенні 600 тисяч гривень. Депутати підтримали це звернення. Ще 900 тисяч буде додано й на обласну програму «Цукровий та нецуковрий діабет», пише прес-служба Закарпаиської облради.

Коментарі

1
123

Що це за "не цуковрий" діабет?

Читайте також