На Закарпатті 62 вакансій вчителів (СПИСОК ШКІЛ)

142
6

Департамент освіти та науки Закарпатської ОДА оприлюднив список навчальних закладів, де наявні вакансії вчителів.

Загалом, в області не вистачає 62 педагогів. Найбільше вчителів не вистачає в Ужгороді – 9 та на Мукачівщині – 8. В обласних навчальних закладах теж вісім вакансій. Найбільше вакансій вчителів образотворчого мистецтва та трудового навчання. 

Мукачево.net

Коментарі

П
правда

Учителі отримують 2500 грн на місяць це початківці у них є разні надбавки, а не гола ставка. Якщо не працює на ставку то й не має відповідних коштів. Блатна робота враховуючи три місяці ліиніх канікул, місяць зимових, два тижні карантину ЩОРОКУ матеріальної допомоги на оздоровлеення у вигляді окладу і робочий день закінчується о 15 годині. а скільки подарунків та взяток...!!!!!! за наших дурних чад як вони говорять...

7
77

а нашо вобще дітям вчитись?? нащо потрібна та освіта якщо випускники шкіл, вузів, університетів з вищою освітою змушені їхати закордон відра носити з роствором, штикатурити...і все таке.. навіщо тоді в нашій країні освіта??? доста тоді навчити писати читати додавати ділити(до 4класу) а потім вчити дітей руської чиської польскої мови аби знали закордоном говорити... а ще вчити яка правильна пропорція бетоного роствора або де купити і перепродасти вигідніше! ЙСЕ УКРАЇНА ЙОБ ЇЇ МАТЬ!!!

ДГ
Дед Грабар

Учитель - основа любого общества. Он его формирует, а не политики и не армия. Как он живёт, так живёт и общество. Пока учителя не будут жить хорошо на свою ЗАРПЛАТУ, государство не будет нормальным.

В
вчитель

зарплата молодого спеціаліста 1400 грн. при ставці 18 годин, якщо менше-то порахуйте

У
ученик

Учителю какая уже есть, вечно вам учителям мало,вы бы хотели жит в украине а зарплату получать как в швейцарии.По сравнению с большинством и так неплохо получаете,поинтересуйтесь какая минималка у нас

У
Учитель

Да при такой зарплате не будет учителей

Читайте також