На Закарпатті 9 травня проходить без провокацій. Поки що (ФОТО)

8
1

Хоча в Ужгороді ситуація була дещо напружена через провокативні дії колишніх регіоналів, які організували імпровізований парад до Пагорбу Слави та окремих представників влади, зокрема головного ДАІвця Ужгорода Олексія Співака, який демонстративно начепив стрічку власівця.

Офіційні урочистості розпочалися сьогодні біля пам’ятника «Україна  - визволителям», що знаходиться на українсько-словацькому кордоні. До підніжжя пам’ятника поклали кошики з квітами.

Далі урочисті заходи продовжилися на площі Кирила і Мефодія біля підніжжя «Добровольцям Закарпаття – учасникам другої світової війни» , де перші особи краю вшанували учасників війни.

Цьогоріч, у зв’язку із складною суспільно-політичною ситуацією, традиційний парад до Дня Перемоги було скасовано. Таке рішення прийняли, щоб не допустити на території області конфліктів, загострення протистоянь між різними політичними силами, громадськими організаціями. На Пагорбі Слави не було урочистої ходи та концерту, натомість присутні вшанували учасників Другої світової хвилиною мовчання та покладанням квітів до Вічного вогню.

Однак за ініціативи колишніх регіоналів на чолі з екс-заступником екс-мера Ужгорода Юрія Белякова була ініційована хода з 100 чоловік до Пагорба Слави. Попри провокативність ініціативи жодних провокацій не сталося, лишень відзначився керівник ДАІ Ужгорода Олексій Співак, який прийшов на зібрання з стрічкою власівця. І це при тому, що їх було обмаль навіть серед учасників ходи, ініційованої екс-регіоналами.

Коментарі

З
Закарпатец

«Меня просто душит чувство чудовищной несправедливости» Евгений Гришковец: Украина переживает период несмываемого позора «Признайте, что вы суверенная страна и тогда сами в себе усомнитесь и устыдитесь» http://odnovremenno.com/archives/4543#more-4543

Читайте також