На Закарпатті активісти не пустили туристів на гору Петрос на квадроциклах (ВІДЕО)

39
31

Відео інциденту в горах опублікував Олексієв Олексій в соцмережі Facebook.

Зі слів очевидця, іноземних туристів на квадроциклах активісти зупинили по дорозі на гору Петрос.

Туристів змусили розвернутися, адже на території Карпатського біосферного заповідника на квадроциклах їздити заборонено.

Обережно! На відео присутня ненормативна лексика.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
Вадим

Спробував би той «активіст» піти поруч пару лісовозів зупинити, то йому би ту палицю в одне місце запхали, а так лише полякам може щось вякати. Квадроцикл їде по дорозі яка там була завжди і нічому не шкодить. Краще би пішли прибрали купи сміття на схилах, яке ці натовпи піших баранів залишають за собою!

С
Сергей

Давить их нужно было. Есть специальные органы, пусть они и следят где и как ездить! Идиоты

Т
Тетяна

А дорога там ногами піших натоптана? На Петрос завжди була дорога. Коли ми років десять назад заїхали на пік Петросу, були у шоці від величезної купи сміття і пляшок, викинутих НА САМЇЙ ВЕРХІВЦІ ПЕТРОСУ біля видового місця (вгадайте ким.).. тоді ми отримали дуже неприємні враження і вирішиои влаштувати кількагодинний суботник, бо завжди сміття за собою вивозимо, тож мали багато пакетів для будівельного сміття. Кілька годин ми збирали сміття в пакети, при цьому піші туристи просто відпочивали, спостерігаючи за прибиранням. Тоді ми вивезли близько 20 мішків пластикових і скляних пляшок. Бажання ще раз відвідати пік Петросу пропало. Я розумію, що є туристи, які забирають своє сміття з собою, але вважаю, що пішим туристам слід воювати не з транспортом у горах, а зі сміттям, хоча б зі своїм... то біосферні заповідники стануть те такими загаженими.

В
Вирвипуп

Нехай у себе в горах в щаповіднику їздять на квадриках, обнаглівші виродки!

В
Вася

Молодці, геть худобу!

В
Влад

"Спіердаляй з моєго краю" це залізний аргумент у поляків)

М
Митрику

іди под'їзд прибири для начала. А пак розказуй як поляки ідуть сміття нам прибирати, лісокрадів вичисляти. Назви приклад, коли квадрочленісти когось імили і на тих поліція склала потокол?

Д
Дмитрий

Какой же полезный идиот! Нету никакого запрета на передвижение по дорогам в Карпатах, а это именно дорога! Посмотрел бы я как этот активист перегородит дорогу лесорубам. Квадроциклисты видят все незаконные активные вырубки, потому что могут ехать по размытым дорогам, куда пешеходы просто не дойдут, поэтому все очень хотят запретить им ездить в карпатах, чтобы не палить контору. И такие полезные идиоты как раз и есть инструмент в руках тех, кто нещадно рубит лес! И это не только в карпатах. Квадроцыклисты разчищают завалы в лесу, собирают мусор за этими же пешеходами, которые активно засоряют карпаты мусором. С собой они его не уносят, тяжело же нести, поэтому в лучшем случае закапывают, а в худшем просто выбрасывают.

В
Водило

Владимир !!! Слово Дибіль , енто первое слово , чьто Вам мама сказала при рождении. Вот Вы им и козыряете по жизни. А Природу надо беречь

К1
к 12:53

Русскочелюстной, лу[color=red][b]Ч[/b][/color]ше для начала научись правильно писать =)

У
Українець

Українське бидло вчить поляків культури))може б ще навчили поляків,як з корупцією боротися))

В
Владимир

Сказочные идиоты! Идите лудше вырубку леса остановите. А то патриот хренов придрался к квадроциклистам. Дэбил.

A
Anatolii

Заборона для всіх туристів на колеса в горах.

В
Вадім

Наші тупорилі патріоти не там і не тим показують свій патріотизм.

М
молодець!

Респкет гіду! Юра красава - 100%! Прийміть вже закони для цих дебілів на квадриках: моциках і джіпіках. Бо вони думають що їм все можна! По факту просто плюють на всіх інших бо у них мотори. Як би вони себе почували якщо б над ними вертольоти літали? Просто їдеш на квадрику, а над тобою придурок на вертальоті піднімає пил і камнями в тебе сипле? Дебіли думають що їм все можна?

І
І

Тепер чекаємо на звіт поліції, які міри вони прийняли.

Ж
Женя

То що проїхалися на квадрика це все катастрофа,а що вирізують ліс, возять, дороги убивають то все класно ніхто не знімає,а турист приїхав потратив свої гроші у нас у державі, все сама велика біда

Я
Яцек

У ПОЛЬЩІ просто так у ліс не зайдеш, всюди таблички - ШТРАФ , не то що шастати просто так на квадриках .....

П
петрови

мацкалям би настріляли...Но у них кишка тонка. На танках з катюшами і 10 на єдного - да, не спорю, пролізли би....саранча

1
12345

КРАСАВЧИК

П
Петро

Ця заборона полякам їхати на квадроциклах на гору дурість...прояв недолугого українського геройства та псевдопатріотизму. Якщо б туристи на квадроциклах були росіянами, їх би ніхто не зупиняв.

P
Petros

Цього негідника-провідника мото любителя потрібно оштрафувати( та так, щоб запам'ятав на все життя)!!!!! Воно ж за долари власну неньку продасть?????? Через таких як він, гине наша Природа. Бо це бидло живе сьогоднішнім днем, не думаючи про майбутнє.??

В
Володимир

Ціла група молодці!!! Принципово відстояли!!!

В
Вася...

Молодець... Непродався як наші поліція,може договорімся$????

С
Сват

Унизу уже поліція мала чекати їх із протоколом

Ч
Чібіс

Ця зе...компаша думає лише якби щось для себе урвати , а не про порядок у державі , вже всі парихмахери і фотографи і ті що пси продають стали мілліонерами .Чоловічкам хвала що вернули.....

E
Expert

В нас своїх рагулів вистачає, що нищать природу, а тут ще понаїхавші...

А
Андрій

Молодці, хай у себе дома по заповідникам ганяють

S
stefan

В Угорщині на квадроциклах ДОЗВОЛЕНО лише їздити не обладнаних КВАДРОДРОМАХ. Квадроцикли завдають величезної шкоди грунтовому покриттю наших полонин. Ці поляки нехай спробують їздити по польским горам - не вдасться. В Україні все можна ? Молодці хлопці якщо "державна влада - гівно.

ЯС
Янукович Саша

Но к сожалению я не там,а в Заполярье, в поселке Усть-Балалайск, и зарплаты на поездку в Карпаты не хватает, только на щи и боярышник.

V
Vir

Вот за это уважуха

Читайте також