На Закарпатті активно займуться розвитком спорту (ФОТО)

13
0

Вчора у Закарпатській ОДА відбулася робоча нарада керівництва облдержадміністрації за участю голови державної адміністрації, начальника управління молоді та спорту з керівниками спортивних шкіл всіх типів, спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю та головами фізкультурно-спортивних товариств.

"Ми поставили перед собою задачу поставити спортивну галузь на принцип системності. Ми відмовляємося від принципів, які діяли раніше, зокрема поділ федерацій на "своїх" та "чужих", фінансування повинно відбуватися не в ручному режимі, а повинно бути мотивуючим, а використання бюджетних коштів - публічним і зрозумілим", - каже Денис Ман.

"Наразі це перша зустріч, далі ми плануємо провести нараду керівників спортивних шкіл, керівників районних відділів спорту, представників бізнесу, які опікуються спортом, а відтак провести громадські слухання щодо реалізації державної політики спорту в області. В результаті ми отримаємо широке експертне коло, від рішень і участі яких залежатиме розвиток спорту в області", - додає Ман.

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також