На Закарпатті автобус з туристами потрапив у ДТП (ФОТО)

6
7

Буквально кілька хвилин тому на Закрпатті сталося ДТП за участю пасажирського транспорту.

 

Туристичний автобус, що їхав з села Ізки (Закарпатська область) в гірськолижний курорт «Студений» задніми колесами з'їхав у річку, що протікає вздовж дороги, і тим самим заблокував повністю дорогу. 
 
В автобусі їхало 20-30 молодих людей, на даний момент вони стоять на вулиці в кедах і явно мерзнуть.
 
Водій разом з місцевим населенням намагається витягнути автобус на дорогу за допомогою лебідок, прикріплених до зростаючих поруч деревах.
 
Коли відновиться рух, точно невідомо, але бувалі туристи стверджують, що години через чотири.

Коментарі

Г
Гуцул

Ну з кедами ти друже загнув! Що робити людинІ в кедах на гірськолижному курорті? Може це група розумово відсталих туристів? Але з ними їхав і автор статті бо інакше не міг він так оперативно подати інформацію та ще й фото.

S
ss

Приймається! За!

Z
zxc

До ss. Я мав на увазі не саме дтп а як автор пише. Усі слова на українській а слово Закарпаття по росїйськи(в моєму коментарі цитата, яку потім виправили). Я не проти новин на російській мові,але хай вже пишуть на якісь одній!

S
ss

Шановний ZXC ДТП - це не лише аварії, в який понівечені автівки або загинули люди... Попробуй розшифрувати і пошевели сірою масою...

I
InterMEZZO

Ага, і колесами в річку непонятно яку звалився ))) Чесно кажучи здається враження що статті пише дитина або людина з манією величі

?
?

Ну і де тут ДТП????

Z
zxc

Буквально кілька хвилин тому в Закрпатье сталося ДТП за участю пасажирського транспорту. Автор читай шо пишеш!

Читайте також