На Закарпатті біг-борди і листівки на 100 тисяч грн заохочуватимуть громадськість

16
4

до реалізації державної політики

Регіональна програма із забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики і вивчення суспільної думки, затверджена Закарпатською обласною радою, передбачає виділення 100 тис. грн на виготовлення і встановлення біг-бордів, сіті-лайтів, виготовлення та розповсюдження інформаційних буклетів, листівок. Про це сьогодні, 26 грудня, повідомив власкор ЗІКу.

Загалом на програму у 2009-2010 роках планують витратити 808 тис. грн.

Зокрема, 308 тис. грн виділили на організацію відзначення державних свят, визначних подій, пам’ятних дат та забезпечення участі делегацій області у загальнодержавних заходах.

75 тис. грн передбачено на проведення соціологічних досліджень, 15 тис. – на проведення засідань «круглих столів», конференцій, семінарів, нарад, зустрічей та консультацій з громадськістю тощо.

Коментарі

М
місцевий

голові - юля заце стояла в мороз на майдані правда шубка за 400тисяч а ви тупоголові в натовських валянках так що тепер не варнякайте на її світлий образ в історії УКРАЇНИ

_
_golova

За затримки подякуйте вінценосній Юльці.... с..ка

О
Ольга

І не лише зарплати боргують, а вже й на біржі затримують виплати і пенсії приходять на 7-8 днів пізніше призначеної дати. Чи наші люди мають жити насолодженням від огляду біг-бордів?!!!!!!!!!!!!!!

С
сидор

а може краще зарплати виплатити

Читайте також