На Закарпатті через п'яного водія у ДТП загинула 3-річна дитина

8
16

Аавтопригода сталася передвечірньої пори 31 березня на автодорозі сполученням Львів-Мукачево-Рогатин» у смт.В.Бичків Рахівського району.

37-річний житель села Б.Церква, керуючи автомобілем «Форд Мондео» на чеських номерах, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем «Фольксваген Поло». За кермом останнього перебував 51-річний житель Білої Церкви, який віз чотирьох своїх родичів. Серед них була й трирічна дівчинка, внучка водія. 

На жаль, дитина від отриманих травм померла в кареті «швидкої» дорогою до лікарні. В  лікарні опинилися водій і пасажири «Поло», а також пасажир «Форда».

За висновком лікарів, водій «Мондео» перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримано й поміщено в ІТТ. Машини доставлено на спецмайданчик поліції, пише відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Коментарі

Е
Експерт

Но свіжа інформація.Винуватцем дтп був так званий Діну, Румун по національності ,наркоман тай дебіл,син власника СТО.За ного вже давно тюрма плаче такщо догрався.Між іншим батьки та родичі загиблої дитини теж далеко не останні люди ...

ДІ
До і шо

Та він фраєр на всьо село.

ДІ
До і шо

Купив мусор за пару баксів, в бакови 3 літра, в кармані 100 рубликів в ліпшому случаї

ДІ
До і шо

То ти сомар самий натуральний

ІШ
і шо

Причому тут номера ти сомаре.....

ДУ
до Ужгород район магазину Ера

Обзивати людей на авто з іноземною реєстрацією нищебродами - може лише натуральний нищеброд: котрий або взагалі немає автомобіля, або їздить на тазику з совкових часів, а купити за ийзер баксів машину на словацьких номерах кишка тонка!!!

А
Антон

Причому тут водії на іноземних номерах? іхня частка напевно уже 35% від кількості всіх машин, відповідно імовірність попадання у аварію більша. Соупадєніє, не більше. А пяного водія повісити!

УР
Ужгород район магазину Ера

Вдома не можу вранці після 7.20 навіть на короткий час провітрити квартиру, бо на вул. Собранецькій починається транспортний колапс: вихлопні гази із караванів автомашин "пересічників", котрі рухаються в бік Словаччини, просто перетворюють район магазину Ера в зону екологічного лиха. Всякі нищеброди накупували собі 15-20 річний металолом за пару сотень доларів і гасають туди-сюди по Собранецькій. Треба заставити всіх розмитнити по повній митній ставці всі іноземні авто - коллапс на дорогах самоліквідується.

ВТ
Верховинець тупий

Шофери на 10річних і старше машинах із іноземнов регістраційов лохи тай пустяки

Ю
юрко

до 55. ПІДТРИМУЮ

5
55

но шо,мудаки на чеських номерах?пересічку вам одмінити?под прес уєдно з машинами вас усіх...шизоїди безголові

1
1

яйцяму удрізати бо більше нигда пяний не сів за руль

1
123

і знову ті самі іноземні номера...

К
К

Обидва водії жителі Білої Церкви? зустрілися в смт. В. Бичків?

ДР
до редакції

А чого про Балажку яка буха за кермом людей вбила нич не пишете? Що там з судом?

R
rem

Стріляти таким в голову на місці без суда і слідства.

Читайте також