На Закарпатті Черномирдін визнав

6
0

що російські інвестори тугодуми

Після відвідин Закарпаття та зустрічі із закарпатськими общинами і посадовцями, посол Російської Федерації в Україні Віктор Черномирдін зробив висновок, що роботи на Закарпатті – непочатий край. «Область цікава для інвестора, але інвестор багато думає. Можливо, він колись і пошкодує про це», – заявив посол учора, під час прес-конференції. Про це повідомив власкор ЗІКу.

На переконання Чорномирдіна, перспективними для Закарпаття є туризм, промисловість, сільське господарство, деревообробна галузь. «Є чим привабити, але поки, слід визнати, ми не спрацьовуємося», – сказав посол РФ в Україні. Він також зауважив, що важливе значення відіграє й політична ситуація у країні. «Гроші люблять тишу, гроші йдуть туди, де надійна судова система, де надійна фінансова, банкова, політична стабільність», – зауважив Віктор Черномирдін. На його думку, для російських інвесторів це вже не таке й складне питання, бо «ми самі через це проходили».

Під час візиту на Закарпаття Віктора Черномирдіна супроводжував Генконсул Російської Федерації у Львові Євген Гузєєв.

Нині в Закарпатській області нараховується 35 українсько-російських підприємств, обсяг інвестицій в які становить 2,3 млн дол. США.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також