На Закарпатті чоловік неодноразово ґвалтував падчерку - отримав 15 років тюрми

33
4

У жовтні 2023 року на Закарпатті поліцейські затримали 31-річного жителя Берегівського району за підозрою у зґвалтуванні 10-річної дівчинки.

Тоді до поліції звернулася закарпатка, яка повідомила, що її співмешканець неодноразово вчиняв насильницькі дії сексуального характеру відносно її доньки.

Правоохоронці провели першочергові слідчі дії, за результатами яких факт зґвалтування підтвердився. Зокрема, це підтвердили й фахівці, які проводили огляд дитини. Підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання, у його будинку провели обшук.

Нині суд виніс вирок ґвалтівнику, про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура. Було доведено, що чоловік у серпні 2021 року кілька разів зґвалтував на той час 13-річну доньку своєї співмешканки. Він скористався безпорадним станом та відсутністю життєвого досвіду у дитини.

На засіданні суду чоловік своєї вини не визнав. Однак, його причетність до злочинів підтверджено сукупністю зібраних та досліджених доказів. Горе-вітчиму призначили покарання у вигляді 15 років тюрми.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
Подгоряно

До бродяги. Добре му комин,прочистіть.І на 8е березня-поздоровте...і на остальні празники...

Б
Бродяга

Будеме го пітушити тут у камері 15 років докі не завадиться на полотенцови

Д
Доси

В гаремі,буде нова віолетта

М
Модератору

А Рівненська обласна прокуратура тут до чого ?

Читайте також