На Закарпатті чоловіка вбив п’яний товариш

6
0

бо той не дозволив себе пограбувати

Днями у Мукачево, що на Закарпатті, правоохоронні органи розкрили вбивство 44-річного чоловіка. З підозрою про вбивство до міліції звернулися сусіди чоловіка. Замотаний у килим труп правоохоронці виявили на балконі. На тілі загиблого зафіксували близько 15 порізів, чотири з них проникаючі, один - у серце. Про це ZAXID.NET повідомили у ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області.



Увечері, коли під час розпивання спиртного господар задрімав, його товариш спробував його пограбувати. На цей час чоловік прокинувся і почав обурюватися такому вчинкові. Спійманий `на гарячому` молодик несподівано вибіг у кухню, взяв ніж, з яким накинувся на товариша. Сховавши тіло покійного приятеля на балконі, убивця пішов до своєї подруги. Не вдавався до подробиць, тільки попросив дівчину змити у цій оселі з підлоги та стін кров.



Коли оперативники `вийшли` на підозрюваного у вбивстві, то, зрозуміло, встановили і коло його знайомих, у тому числі й дівчину. Однак трохи спізнилися. Руслан був у своєї коханої, та кудись поїхав. З оперативних джерел правоохоронці довідалися: молодик збирався вирушити на Львівщину до родичів чи знайомих. Тому відповідне орієнтування надіслали львівським колегам. У сусідній області, у Стрию і затримали підозрюваного. Він уже чекав на міліціонерів. Тому не став відпиратися і задавати зайві запитання. Відразу написав явку з повинною.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також