На Закарпатті дідуся пограбував чоловік онуки

7
0

Нещодавно жертвою крадіїв став пенсіонер із с.Сільце. З його будинку хтось поцупив 2500 гривень. Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце пригоди, опитала сусідів потерпілого, оглянула будинок.

Розслідувати справу доручили оперуповноваженому карного розшуку іршавської міліції Василю Ісаку. Правоохоронець опрацював різні версії, а далі вирішив перевірити родичів дідуся. З’ясувалося, що внучка потерпілого нещодавно вийшла заміж і попросилася жити у дідовій хаті. Старенький з радістю погодився. А днями чоловік онуки зібрався в Київську область до свого батька. Грошей на дорогу у нього не було. Знаючи, де пенсіонер ховає свої заощадження і скориставшись його відсутністю, викрав із схованки 2500 гривень. Протягом місяця "домашній" злодій гостював у батька. Гроші, звісно, потратив. Коли повернувся, його вже очікував працівник карного розшуку. Крадій у скоєному зізнався. Виявилося, він свого часу вже був засуджений за аналогічні злочини.

Побували непрошені гості і в оселях двох самотніх пенсіонерок в Ільниці. В однієї жінки зникли 350 гривень, в іншої – продукти харчування.

Своєчасне звернення обох потерпілих у міліцію допомогло правоохоронцям швидко "вирахувати" їхніх кривдників.

За всіма фактами працівники Іршавського РВ ГУМВС порушили кримінальні справи, триває розслідування. Перевіряється причетність затриманих до скоєння інших аналогічних злочинів.

Водночас міліціонери звертаються до громадян із проханням подбати про своїх стареньких батьків, особливо про тих, які мешкають самотньо. До того ж, літнім людям нагадують, що розмови з малознайомими особами про щойно отримані пенсії, можуть мати для них негативні наслідки.

Віта Горзов, Іршавський РВ ГУМВС України в Закарпатській області 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також