На Закарпатті діє Орхуський інформаційний центр

12
0

Кожен бажаючий може отримати інформацію щодо національного чи міжнародного екологічного законодавства

На виконання Конвенції про доступ до інформації, участі громадськості в процесі прийняття рішень і доступ до правосуддя з питань, що стосуються довкілля, яка ратифікована Україною 1999 року (Орхуська конвенція), та з метою покращення інформування й консультування населення з питань охорони навколишнього природного середовища і природоохоронного законодавства на Закарпатті діє Орхуський інформцентр. Його діяльність скеровує Закарпатський відділ Українського географічного товариства.

Громадськість уже перестає ставитись до природи лише споживацьки і прагне гармонізувати стосунки з Природою. Зрозумілим є бажання володіти достовірною інформацією про стан довкілля.

Кожен бажаючий може отримати інформацію щодо національного чи міжнародного екологічного законодавства, з актуальних екологічних проблем та стану довкілля області, щодо роботи Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області. В перспективі буде можливість скористатись бібліо-, аудіо-та відеотекою, які в стадії формування.

За інформацією звертайтеся за адресою: м.Ужгород, вул. Університетська, 14, кабінет 502, в робочі дні - з 9.00 до 16.00, телефон: 64-03-54.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також