На Закарпатті до оподаткування залучено майже 1800 нелегальних працівників

6
0

Усі вони вже належним чином працевлаштовані. Крім того, до державної реєстрації залучено 406 громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність без державної реєстрації. До бюджету додатково надійшло понад 279 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.

 

ДПС в області наголошує мешканцям краю: погоджуючись на неофіційну зарплату сьогодні, Ви позбавляєте себе соціальних гарантій: оплати тимчасової непрацездатності, включаючи догляд за хворою дитиною та допомоги по вагітності та пологах; виплати втраченого заробітку у зв’язку з втратою непрацездатності в разі нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання; виплати допомоги з безробіття у випадку втрати роботи; одержання пристойної пенсії в старості, по інвалідності та інших випадках, передбачених законодавством.
 
Оформивши трудові відносини в законодавчо встановленому порядку, Ви отримаєте державний захист від незаконного звільнення, безпечні умови праці, гарантоване право на відпочинок, своєчасно виплачену легальну заробітну плату не нижче від визначеної законом, гідну пенсію у майбутньому. Тож вимагайте від своїх роботодавців виплату заробітної плати відповідно до законодавства - прозоро і чесно. Пам’ятайте, кожна копійка податку з вашої заробітної плати надходить до бюджету і буде використана для покращення соціально-економічного становища Вашого села чи міста, району, області, держави в цілому.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також