На Закарпатті допомагають коштами на лікування (ФОТО)

6
0

Реалії життя змушують нас щоразу впевнюватися, що розраховувати можна не тільки на себе. Адже поняття гуманності, людяності, сприяння у скрутну хвилину будуть актуальні завжди.

 Людей, що можуть зарадити не тільки втішним словом, а й справою, мало, але вони є. Впевнений,  що землякам потрібна реальна допомога і народний депутат України Василь Васильович Петьовка. Нещодавно він відгукнувся на прохання допомогти 10-річній Надії Андєл – четвертокласниці з Великого Бичкова, котрій поставили діагноз „аутоімунний гепатит І-го ступеня”.  А також вчительці з села Луг Марії Іванівні Сас, інваліду ІІ групи, котра сама виховує двох дітей, і якій всім миром збирали кошти на операцію з ендопротезування  суглобів  обох  ніг.

Василь Васильович розуміє важкість становища таких людей, акцентує, що кожен має рідних і знає, як боляче, коли хворіє близький. Як хочеться щось зробити для нього, аби полегшити страждання. „Кожен момент життя ставить нас перед іспитом, який маємо гідно пройти”, – вважає він.

Тож, минулого тижня Михайло Штефко – помічник народного депутата України вручив згаданим громадяням ордери про часткове перерахування коштів на їхнє лікування.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також