На Закарпатті досі не знайшли 14-річного хлопця, що зник у лісі

9
4

13 серпня продовжувались пошуки 14-річного мешканця с. Анталовці, який пішов у лісовий масив в районі с. Анталовці, Ужгородського району та по теперішній час додому не повернувся.

Станом на 19:00  хлопця досі не знайдено, а пошукові роботи будуть продовжені сьогодні. Для проведення пошукових робіт залучено ГПРВ м. Ужгород АРЧ  АРЗ СП (1 од. техніки та 4 чол. о/с).

Коментарі

Т
Трубошат

Йомайо... аш 4 чол... коли у мене куриця у керті потірялася то ми пятеро шукали. а тут у лісі четверо. шкода шо погода така, дощ потом прогладно. лиш би знайшовся здоровий.

I
Istvan

Якщо в горах заблудитися, по-перше потрібно знайти перший потічок, та по неї спускатися. Обов'язково доведе до якогось населеного пункту.

ВД
Васильєв Дмитро Георгійович

Будь ласка зверніться за інформацією до місцевої міліції.

Г
грибарь

Надіюсь що з ним все добре, може десь ховається. Пару років тому назад я пішов на гриби в Анталовцях, йшов в сторону Кибляр, заблудився, мобілка в машині. На ранок вийшов у Ярку... По лісах знаю ходити, орієнтуюся, відчуваю себе в лісі як дома, але все одно заблудився. Якщо він дійсно в лісі, а не заховався від батьків то він ходить по колу, віддаляючись. Ми в суботу з кумом хочемо піти на гриби, якщо до суботи не знайдуть малого то теж пошукаємо. Редакція, а як звати малого?

Читайте також