На Закарпатті дозволять продаж слабоалкогольних напоїв

14
15

Послаблюють обмеження щодо продажу алкогольних напоїв на території області з 15 березня.

Як зазначають в пресслужбі Закарпатської ОВА, продаж слабоалкогольних напоїв, пива та вина на час дії воєнного стану буде дозволено виключно з 8:00 до 20:00 .

Під забороною залишається реалізація вказаних напоїв працівникам правоохоронних органів, військовослужбовцям Нацгвардії, територіальної оборони та інших військових формувань.

Нагадаємо, у зв'язку з введенням воєнного стану, на Закарпатті заборонили продаж алкоголю на два тижні.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мешканець

Попри військовий стан??

ДП
До Петра

Ви єдиний адекват у цьому хорі розумово важких,які не розуміють різниці між пивом і горілкою, і сліпих, які не бачать, що дозволили продаж лише пива.

В
Вася

Коментаторі просто капець, люди не розуміють навіть основи економіки. Заборона продажу алкоголю, це зупинка виробництва, робочі місця, в наслідок не сплата податків, які вкрай потрібні нашій економіці зараз. Президент ще казав, що нам потрібно відновлювати нормальну роботу підприємств, ходити на работу і таким чином підтримувати економіку. А цей Алкоголь і так пили і так продавали навіть під забороною. Включайте мозок.

О
Оксана

Підписати всім петицію про відміну такоі ухвали! Вважаю, що алкоголь ніяк не сумісний з війною!!! Так само як і дивна ухвала відновити навчання!

М
Марина

НІ продажі алкоголю!

М
Марина

Не треба продавати алкоголь

Я
Ярослав

Редакція - а як мотивували в раді це рішення? Прокоментуйте їхню дію!

В
Вася

Най п’ють машини треба захисникам нашим…

Z
Zoltan

Я думаю, бюджет с запретом огромные суммы теряет, а сейчас деньги нужны, как никогда!

І
Іван

тільки випити і залишається

Б
Бррр

Очень зря, многие приехавшие и так в неадеквате

M
miki

Vu sovist maete ?

І
Іван

У нас што, война уже кончилася? Наші дітваки на фронті а туй фраєрам гульки треба. У чинуш мозги засохли уд жури, ци уже комусь чешутся руки , хочеся заробити. Президент ба ци знає про такий гешефт?

П
Петро

Неадекватні тітхто закликає все зачинити і сидіти чекатиикінця. Бізнес має працювати без бізнесу не буде податків, не буде чим підтримувати ЗСУ. Спиртні напої це одне з стабільних джерел наповнення бюджета. Слабоалкоголка це свого поду компроміс між повною забороною яка різко обрізає доходи у бюджет і повною дозволенністю продажу алкоголю. Треба думати не тільки тим місцем на якому сидите, а ще деколи і головою.

М
Мукачево

І НАШО????? Боя ви се реально?? У страні ВОЙНА!!! А у нас тут шо тіпа курорт??? Ща всі панаєхавшиє ще бухати начнуть і будуть лишні проблеми У кого там розуму нема?! Хто таке підписав??? Там нас захищають жопу рвуть а тут понімаєшлі алкоголь мош… Люди тать будьте вже розумні!!! Та й адекватні в не лем думайте як би бухло продати

Читайте також