Поблизу Мукачева в озері втопилось одразу двоє дітей (ФОТО)

14309 5

Двоє дітей, 2015 року народження, загинули в озері поблизу села Нове Давидково. 25 червня близько 11:00 години вони вийшли з дому та не повернулися.

Як зазначили у головному управлінні ДСНС Закарпаття, їх відсутність викликала тривогу у родичів, які звернулися до служб порятунку.

До пошуків дітей було залучено значні сили та засоби ДСНС, серед яких одна одиниця техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини та гірське пошуково-рятувальне відділення міста Мукачево.

О 05:40 годині 26 червня до пошуків долучилося водолазно-рятувальне відділення міста Ужгород. Пошукова операція тривала кілька годин, і вже о 07:32 годині було знайдено першу дитину. Через 3 хвилини було виявлено тіло іншої дитини.

Обставини, за яких діти опинилися у воді, наразі встановлюються правоохоронними органами.

Нагадаємо, на Закарпатті 16-річний підліток потонув на базі відпочинку села Теребля.

Коментарі

A
a/o

Подібна трагедія сталася кілька років тому в районі Унгвар. Один із хлопчиків посковзнувся в шахту біля Сюрте, інший кинувся за ним, щоб врятувати його. Вони обоє потонули. Це одна з найжахливіших речей у світі.

А
Антон

пздц якийсь

S
Saša

😭😭😭Боже великий це шок ,дай Боже сили батькам пережити це горе

О
Оликсандер

Це просто кашмар бідолашні діти наверноє один тонув а другий хотів допомогти та втомились обоє якє горе батькам співчуваю

С
справедливість

Щирі співчуття рідним

Читайте також