На Закарпатті екстренно скликають комісію через коронавірус

29
20

Таке рішення прийнято через те, що на Закарпаття повертаються багато заробітчан, особливо відомі "італійські бусики".

Відтак, в Закарпатській ОДА прийнято рішення провести завтра, 25 лютого, о 10:00 засідання тимчасової протиепідемічної комісії при ОДА.

Для участі в засіданні тимчасової протиепідемічної комісії до малого залу ОДА запросили медиків, митників та прикордонників.

Під час засідання комісії розглялнуть такі питання:

- Стан готовності співробітників КПП на кордоні до виявлення осіб, у яких можна підозрювати коронавірус COVID-2019.
- Налагодження співпраці між співробітниками контрольно-пропускних пунктів та медичними службами.

Після засідання протиепідемічної комісії о 10.40 у пресцентрі ОДА відбудеться брифінг по заходам протидії коронавірусу

В ОДА стверджують, що на Закарпатті затверджений алгоритм дій лікарів закладів охорони здоров’я при зверненні особи, яка відповідає визначенню випадку COVID-2019.

Також створено 5 медичних груп екстреного реагування на випадок виявлення осіб з симптомами гострої респіраторної хвороби на КПП.

Обласна інфекційна лікарня визначена закладом, де надаватимуть допомогу хворим на коронавірус; при потребі буде розгорнуто ізолятор для контактних осіб. Є 13 спеціально обладнаних автомобілів швидкої допомоги, зокрема обладнаними апаратами штучного дихання

У Чопському прикордонному загоні у коментарі Mukachevo.net зазначили, що все, що в їх компетенції. це одіти маски та рукавички.

Нагадаємо, що в Італії зафіксували шосту смерть від китайського коронавірусу. Станом на понеділок 224 людини в країні заразились новим коронавірусом Covid-19. Італія – на третьому місці у світі за кількістю випадків заражень після Китаю та Південної Кореї.

Також раніше Mukachevo.net писало про те, що у Китаї повідомили про інкубаційний період з коронавірусом у 27 днів.

В Україні ж у Полтавській області відбулися сутички через евакуйованих людей із Уханю.

Зазначимо, що ситуація у Китаї критична і місцевий уряд вніс смертну страту за приховування симптомів коронавірусу.

Нагадуємо, що при карантині важливо регулярно провітрювати приміщення, чистити домашні меблі, робити вологе прибирання. Більше інформації тут.

Коментарі

А
айййно

зашевелилися казнокради...появилася очередна возможность...таким усе якоєсь собитіє помагать...останній раз поміг майдан...

Ф
Файну

ікону ай свічку коло неі. Аби ся нечисть не розводла.

0
004

Протягом 3 місяців (листопад-січень) я обслужив у берегівському циганському таборі 850 осіб. Чому про мій рекорд в світових ЗМІ немає істерії. Чому?!

0
004

Протягом 3 місяців (листопад-січень) в США від звичайного грипу померло 8500 осіб. Чомусь на дану тему в світових ЗМІ немає істерії. Чому?!

ДЛ
До Ласло

Насмішив! Дораз всі на границі маски понатігають так буде брати гроші спокійніше подім і на відео хер докажиш) Будуть міряти, ті бариги за гроші країну продають честь і імя своє шо їм та температура!

Д1
До 1250

І до звернення Балоги всі це знали і розуміли . Чи діятимуть ? Це вже інша справа. В кожного своя карма !

В
Вчений

Ніколи не було чути. щоб хтось на Закарпатті вивчав вірусний патогенез. Дивно. хто буде в складі комісії.

0
004

Протягом цілого року на цьому сайті коментує тупорогий кремлебот, любитель сидіння на склотарі і фанат педофіла петуШарія. Переважно він як папуга гадить однаковими повідомленнями під іменами 1, 2, 004, 333, 455, 555, 1010, 6969, Радар, чуня, море, фері, Іван, Святослав і т.д.

Л
Ласло

На "Тисі" митники і погранці вже підготувались до зустрічи з коронавірусними євро від італійських бусів..Перед зміною всі прискають на руки якусь херню з балончиків,говорять,що помагає.Хотіли брати в рукавичках,але форма одягу не долволяє і команда не поступила.

004 для шавки від МІ-...

Задовбаєшся пилюку ковтати...

0
004

Протягом 3 місяців (листопад-січень) в США від звичайного грипу померло 8500 осіб. Чомусь на дану тему в світових ЗМІ немає істерії. Чому?!

0
004

Протягом цілого року на цьому сайті коментує тупорогий кремлебот, любитель теорій заговору проклятих глобалістів-піндосів проти скрєпного русского міра. Переважно він як папуга гадить однаковими повідомленнями під іменами 1, 2, 004, 455, 555, 1010, 6969, Радар, чуня, море, фері, Іван, Святослав і т.д.

0
004

Протягом 3 місяців (листопад-січень) в США від звичайного грипу померло 8500 осіб. Чомусь на дану тему в світових ЗМІ немає істерії. Чому?!

Ф
Фазанекош

Вже 29 років на Закарпатті вирує гукановірус, але нікому до цього діла нема.

1
1250

Вам баранам чортовим коли нагадував Балога В.І. що будуть проблеми та ви думали що це херня тепер думайте ДАУНИ з ОБЛРАДИ БАРИГИ

С
Свідомий

Може хоч коронавірус поможе Україні?

С
Сано

Вот типир треба протестовати бо у бусах ко по людськи їх провіряти буде там каждий другий буде гиркати тай нич

П
Прохожий

На даний момент тест-систем в області ще немає для визначення випадку COVID-2019,то чим будуть виявляти на око.Всі готові.... а нічого нема .... ЦИРК....верніться на землю.

М
Муравлик

Короче нам вили))))))))

С
Селянин

Ти тим "АЛГОРИТМОМ" атакуй не атакуй све рівно полчищ ШАЙБУ

Читайте також