На Закарпатті фельдшерка врятувала дітей від матері-пиятики (ФОТО)

9
0

Інцидент трапився напередодні Дня святого Миколая, в с. Тур’я Ремети.

В пресслужбі КНП "Закарпатський територіальний центр екстреної медичної допомоги" розповідають, що медики отримали виклик від 36-річної жінки, яка скаржилась на судоми, підвищений тиск та погане самопочуття.

Коли бригада приїхала на виклик, то з’ясувалося, що пацієнтка напередодні вживала міцні напої… Фельдшер надала медичну допомогу жінці і її стан покращився.

Але вже через дві години знову надійшов дзвінок від цієї ж пацієнтки - скарги на поновлення судом і погіршення самопочуття. Жінці запропонували госпіталізацію до медзакладу, але вона відмовилась.

Разом з пацієнткою в будинку знаходились двоє малолітніх дітей – 3-річний Богданчик та 5-річна Жанна. Діти плакали і казали, що бояться мами, не хотіли відпускати медика. Фельдшер, оцінивши ситуацію, зрозуміла, що життю та здоров’ю дітей загрожує небезпека та викликала поліцію.

Третій виклик на «швидку» надійшов ще через 2 години – о 14.41. Стан пацієнтки знову погіршився – сплутана свідомість, марення. Було прийнято рішення тимчасово вилучити дітей із родини і госпіталізувати до медзакладу.

У супроводі працівника служби у справах дітей та фельдшера «швидкої» Яни Гладкової, діти були доставлені до Перечинської районної лікарні. Також туди було госпіталізовану і саму 36-річну пацієнтку, їх маму.

Зараз Богданчик і Жанна знаходяться у теплому приміщенні, нагодовані і обігріті турботою медичних працівників.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також