На Закарпатті формують базу даних родин, які готові прийняти переселенців зі Сходу

10
5

Про це заявляє губернатор Закарпаття Василь Губаль.

"Шановні краяни! Формуємо базу даних родин, які готові прийняти у себе переселенців, у тому числі і дітей. Це тако ж і відповідь тим, хто звертався до мене з цього приводу. Чекаємо пропозицій. Україна - єдина!", - пише він на своїй сторінці у мережі Facebook.

В області формується база даних родин, які зголосяться прийняти в себе людей із постраждалих регіонів, у тому числі і дітей, питання про евакуацію яких із зони бойових дій стоїть більш ніж гостро.

З такими пропозиціями вже можна звертатися в структури Закарпатської ОДА. Фіксують такі звернення і в Регіональному штабі з питань соціального забезпечення громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, номер його "гарячої лінії" - (0312) 61-22-20.

Як відомо, Василь Губаль заявив, що закарпатці пишаються своєю 128-ю бригадою, яка воює у зоні АТО.

Коментарі

ДН
до негодного

доречи....берьозки растут по цилому свиту но ти тумане позирай, ож не привалило тя нх у тому лиси..тою березою.

ЯН
я не годен

холодильник забитий снігурями, а дітий куда діти? Всьо йду до лісу, рубати руські берьозки.

І
Інтендант

Я набрав вказаний телефон і спитав, чи є в базі даних Золота Гора що в Барвінкоши. Дуже культурно відповіли, я чекав іншого,- але сказали що запись в базу даних зробити можна, лише таку команду можуть дати Губаль або Чубірка. Але недадуть, бо Конюх відкупився, він з ними двома ВАСЬ-ВАСЬ! Цікаво, чогось і Правий сектор туди "в гості" не йде, видно адрес не знає. Все схвачено?

1
123

ближче нема їх де прийняти ,забрали наших синів, заберіть ще і наші хати і наше Закарпаття, НЕ ДОПУСТИМО !!!!!!!

Н
Наболіло

Буду коротко: "Чемодан вокзал - расея" "путин ввади войска". пригріймо в нас, так і до нас визволяти прийде руський мір.

Читайте також