На Закарпатті гірські дороги у жахливому стані. Автомобілі тонуть в сніговій каші (ФОТО)

8
8

У цьому пересвідчився власкор Мукачево.net, який з'їхав з міжнародної траси Київ - Чоп в районі с.Нижні Ворота та попрямував у бік Міжгір'я через Воловець.

За 3 км до останнього через жахливий стан дороги вантажівка не може подолати невеличкий підйом, хоча на колесах - ланцюги. Авто пробуксовує у сніговій каші.

Коментарі

Г
гуцул

Вова при владі підор...си.!!! а, автодору!!!! голосуй за Аналів будеш на возі возитися. Воловець і Міжгір'я то повна Ж..ОПА!!! і се два райони, які по "АКРЕАЦІЇ" на якій любит піаритися "КОНЮХ-ГУБЕРНАТОР", мают годувати пів ЗАКАРПАТТЯ.....Ледидо!!!-сцуко сядь на вонючий і облований "вітчизняний""ЕТАЛОН" і пять часів провезися по цій "АКРЕАЦІЇ" ,а не на джіпі .на динь бика .на Синевір і з "КРИСОВ" сир звари. Із молока овиць вибідованого простим людом .

1
111

красивий краевид )))

М
Маша

Глагола The Best!Саме такими журналісти повинні й бути - оперативно реагувати на всі події!

Ю
Юрко

ну і шо з того? Глагола хоть шось робить. Кіби не вин та і новину бись те не знали!!!! І нефіг туй гнати на люди!!!

V
VoVa

До Автодор А хто э влада у нашiй областi

А
Автодор

Прийде весна, зійдуть сніги - все буде покращено, якщо проголосуєте за кандидата в облраду у своєму окрузі за представника пертії регіонів! якщо ні, то будете й далі по ямах возитися.... !!!

ТД
Тужанський Дмитро

До Олексія: Ну і?)

О
Олексій

Всі фото робить Глагола. От куди його несе те він і фотографує. Дивлячись на фоторепортажі можна сміливо сказати де був Глагола. Просто колесо своєї Хундайки сфоткав чувак!

Читайте також