На Закарпатті горіло два "Мерседеса" (ДОПОВНЕНО)

7
2

29 вересня о 22:10 виникла пожежа в автомобілі «Mercedes-Benz 250», на Ужгородщині с. Минай, вул. Л.Українки.

Пожежею знищено: автомобіль та  документи. Прямі збитки  та причина пожежі - встановлюються.

28 вересня о 16:55 сталася пожежа в легковому автомобілі Мерседес Е270, у с. В.Добронь  Ужгородського району. Пожежею пошкоджено: моторний відсік, лако-фарбове покриття, передній бампер, деформовано капот автомобіля. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

Про це повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

Водночас, як повідомив завідувач сектору зв'язків з громадськістю УМВС УКраїни в Закарпатській області Олег Подебрій, вказаний так званий підпал автомобіля в с.Минай, про який повідомили рятувальники, було здійснено в ході затримання палія співробітниками УБОЗ УМВС України в Закарпатській області. Вказаний автомобіль і пожежа - це була оперативна розробка оперативників, в ході якого вдалося було затримати підпалювачів.

Коментарі

7
777

Ви відповідаєте за слова, що "Вказаний автомобіль і пожежа - це була оперативна розробка оперативників, в ході якого вдалося було затримати підпалювачів." Це означає, що працівники УБОЗУ знайшли "цапа-відбувайла", заплатили, він підпалив, його згребли і тепер повісять на нього або всі підпали, або його самого в камері СІЗО. Все як у класика: думали, думали і накінець придумали!

Г
Гасич

А шо каже алкоголік главний МНСА Мірчик Щербей якого кумарить уже три дня із Бурковскім ?

Читайте також