На Закарпатті гості з Чехії на весіллі посварилися з нареченим і вирішили пішки повернутися додому

28829
1

На Закарпатті прикордонники затримали трьох громадян Чехії, які намагалися незаконно перетнути українсько-словацький кордон.

Як повідомили на сайті Держприкордонслужби України, трьох невідомих затримали над ранок 14 травня у пункті пропуску "Чоп (Страж)" на кордоні зі Словаччиною. Чоловіки мали із собою паспорти громадян Чехії.

З'ясувалося, що чехи прибули в Україну у законний спосіб на весілля знайомої та оселилися у готельному комплексі поблизу кордону. Після весільної церемонії вони мали конфлікт з нареченим та адміністрацією готелю. Іноземців попросили залишити заклад, тож вони вирішили повернутися додому. Оскільки жоден з них на той момент уже не мав при собі грошей, вони вирішили йти у напрямку Словаччини пішки та поза пунктами пропуску.

Чоловіки склали маршрут руху, орієнтуючись за онлайн картами. Щоб не заблукати, вони пішли вздовж залізничних колій. Коли іноземці зайшли на територію пункту пропуску, їх зупинили прикордонники.

Чоловіків притягнуть до відповідальності за спробу незаконного перетину кордону (ч. 2 ст.204-1 КУпАП) та порушення прикордонного режиму (ст. 202 КУпАП).

Коментарі

КВ
Корогод Володимир Миколайович ці

У 2010 році мандрував до Білорусі з України. Пішки кордон перетинав: і туди, і назад. Колючий дріт, вівчарки... Й це українобілоруський кордон! А з чехами, поляками -- ще суворіше охороняється. На що розраховували ці хлопці-чехи?!

Читайте також