На Закарпатті іноземці влаштували запальні танці прямо на АЗС (ВІДЕО)

14
29

Запальні танці хасидів відзняли випадкові очевидці та виклали в мережу.

В ніч на 30 липня на одній із АЗС в м. Чоп, поки водій заправляв автобус, пасажири влаштували справжню дискотеку. Повідомляє видання Галка.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Р
ромарио

Треба голосувати за ОПЗЖ! Там ни янного не є!

І
Ілля

Пенсіонеру.Видко,што чкодуєш,штось не жид.А винуватий у сьому Порох,бо не ви+++бав твою матір у свуй час

ДО
До Олександра

На Закарпатті абсолютно переважна більшість хороших, працьовитих, толерантних і добрих людей. А ці, що нижче пишуть всяку дурь, на мою думку, їх двоє-троє невдах по життю, які свою злість і неспроможність ні на що у цьому житті виливають на просторах інтернету, де їм ніхто достойно не відповість, бо нормальна людина навіть не хоче з такими вступати в дискусію. Я би на місці редакціїї такі коментарі видаляла, бо інколи навіть не хочеться заглядати під публікації. Замість подивитися думку людей з приводу тої чи іншої подіїї, доводиться читати різні неадекватні дописи.

ЯЗ
я з Дiдом

Я з Дiдиком повнiстю солiдарний, Дiду, ми с тобою однодумцi - ревпект тобi i повага. Жаль, шо зробити з цим нiчого не можна, i далi буде тiльки важче, докi всiх не iстрибл*ть, лишаться однi жиди i цигани, а потом жиди i цигану iстрибл*ть, якшо тi не будуть хотiти чистити гавно.

Н
Неля

Вже другий президент єврей, в них перемога

Д
Дідо

Жиди роблять що хочуть, бо ви українці їм дозволяєте і сраки їм лижете за копійки. Жид у нас президент. Скоро цигани вас нагибати будуть, бо ви мовчите і всім терпите. Слава олігархам, жидам і дешевій робочій силі ! Слава заробітчанам !

О
Олександр

Читаючи коментарі розумію які ж "сибірські валянки" проживають на Закарпатті. З такими людьми країну не розбудуєш.

Е
Еган

Це кончені люди.Їх самі євреї терпіти не можуть,бо вони нич не роблять ,лиш талмуд читають і плодяться,а держава Ізраїль платить їм немалі гроші.Напевне ,саме із- за них євреїв стали називати жидами вонючими

П
пенсіонер

Головний жид в Україні-Петя Порох, який кинув майдан, народ України, іловайський котел, дебальцівський котел, ще й дякуючи йому президентом став клоун.

З
залУПА

побратими

ДН
До нижнього

Ахаха 100%)))

Ц
Ціґань

когось на"бали

Ц
Ціґань

НА НІМЦЯХ СЯК ДОВГО БИСЬТЕ НЕ ПОТАНЦЬОВАЛИ

П
Просто

До всіх хто пише що це норм, ви як їдете на відпочинок дозволяєте собі таке?думаю ні,а жиди дозволяють бо впевнені зо світ належить їм роблять що хочуть попускаймо їм далф

С
Спостерігач

"а ко пишить сверху" купит АК. Можливо Г@тлер був правий. Хто знає.

В
Вун

А ми евреи любим вся земля евреи розуми скупи но и мало хитри) а ко пишить сверху пусть купит. Себе морожено

С
Спостерігач

Гопак - чистокровні Українці повертаються на покинуту землю. Покинуту продану нами-ж. Сором нам. А вони танцюють на кістках наших дідів.

?
?

Се ?

У
Урррааа

Нарешті повертаються євреї на Закарпаття!До 44-го року тут їх мешкало 30%.Один з корінних етносів нашого краю.А ці всі писаки «жиди,аушвіц,палити,газові камери» кончені ублюдки.

Д3
до 31.07.2021 22:52

Ти не Закарпатець, ти пудкацапський РУСУН!

О
оригінально

Вони когось із довкола чіпали? - Ні! І потанцювали не комусь на керті. Потанцювали - ноги засиджені розім'яли, бо хитрі. А довкола чого плясали? То пірамідка із слімок? Вдалось провезти - празник? А про аушвіци тут - свинство! Приємно було вашим предкам, коли їх мадяри "поростами" і "бьюкньелвю" обзивали?!

Н
Ноо

Умань з Ужгородом перепутали))

Д2
До 22:52

Люди!!!! Ви хоч думаєте, що пишете? Чи ви не люди???

1
17

Чим всьо мож.

НП
Не паніме

Вчора самольот із трьома жидами упав на дом, а типирь до нас їх понесло.

Г
Гейропа

Зеленського кореша

М
М

Супер! Вміють люди радіти життю!

AA
Al Alex

Гуцули? Чукчі? Араби?

І
Іван

Шо жиди празнують?

Читайте також